500g Träkol Väska Multifunktionella Varaktig Lukt Remover Luktreducerande Paket För Bilar Garderober Fukt Absorber Och Lukt Eliminato

Ny produkt

56.73 kr

71.82 kr

-22%

Taggar:

absorberar fukt i bilen, låda påse, bil fukt, bil fuktigt, deodorant för skåp, papper absorber, bil torkmedel, förstärkare absorber, torkmedel pack, diy hund lukt remover

I punktform: 1、Effektiv Purificatiuon: Denna naturliga aktiveras bambu träkol deodorant freshener är vad du behöver.Det kan effektivt rengöra lukt, rena luften och låter dig ha en bekväm och fräsch miljö.

2、Multifunktionella Deodorant: Den luktreducerande paket kan användas när som helst var som helst, lätt att ta bort lukt, och kan användas i källaren, garaget, bilen, kontoret och på andra platser.

3、Effektiv Fukt att ta Bort: Detta luktreducerande-paketet är mycket effektiva på att ta bort fukt i omgivande luft för att få bättre och bättre.

4、Lämpliga Tillfällen: Om du har husdjur i ditt hem, se till att hålla ett kol väska för att ta bort lukten av katturin och avföring.

5、Enkel Upphängning: Den luktreducerande paket är hållbara och kan återanvändas, med förstärkt metall med hål för enkel upphängning, som kan återanvändas, vilket sparar tid och pengar.

Specifikationer:

Effekt: rening och deodorization, fukt och mögel förebyggande

Storlek(ca):

A: 19 * 14,5 cm/7.48*5.71 i, 200g

B: 21 * 19,5 cm/8.27*7.68 i, 500g

Material: träkol partiklar och linne

Packlista:

1 * Träkol Väska

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 60 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 6. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

Fukt Absorber Typ Fukt Absorber Väskor
Fukt Kapacitet 500ml
is_custermized No
Modell Nummer Multifunktionell Träkol Väska

Liknande produkter