Moderna Led-Lampor i Taket För Korridor Balkong, vardagsrum sovrum restaurang hem rektangulärt tak lampa belysning

Ny produkt

504.80 kr

1 009.60 kr

-50%

Taggar:

blusher koreanska, lampa hängande, Plats touch, trä-giraff lampor, lamparas techo, balkong tak, färg lampa, 3d-dragon lampa, lepim, k på yui

Spänning: 110-240V Fjärrkontroll:JA (Endast för Brihtness Dimbara) Dimbar:JA (endast för Ljusstyrka Dimamble) Ljuskälla typ: LED-Chips Ljuskälla Ingår eller Inte: Ja Försiktighet: 1. Kall Vit: Endast en färg(6000K-6500K) ,Ingen fjärrkontroll. 2. Varm Vit: Endast en färg(3000K-3500K) ,Ingen fjärrkontroll. 3. Ljusstyrka Dimmale: Det har Cool vit,varmvit,Det kan justera ljusstyrka och färg.(Med fjärrkontroll)

vi är dedikerade till att leverera hög kvalitet lampa för dig, för att göra din shopping lätt och glad, vänligen läs regler som nedan.Frakt 1. Vi erbjuder hela världen fri frakt av Kina Postar flygpost, genomsnittlig leveranstid är mellan 15~30 dagar, för Ryssland och Brasilien kommer att vara 25~45 dagar.I händelse av rush hour eller nationella dröjsmål, kommer att vara längre än 60 dagar, vänligen vänligen förstå. 2. Vi rekommenderar dig att välja International Express inklusive EMS/DHL/UPS-om du vill ha en snabbare leverans, vi kan få rabatt pris från dem, men fraktkostnaden debiteras. 3. Om du inte fått varorna i 50 dagar ( 10% ränta för Ryssland och Brasilien), BEHAGA, kontakta oss för att be om en tid förlänga, öppna INTE tvist för detta skäl, eftersom leveransen är helt på säljare kontroll, bör det vara postkontor plikt, inte heller Tvister inte kommer att hjälpa dig att få de varor snabbare. 4. Sjöfarten är en stor huvudvärk för både köpare & säljare, en ömsesidig förståelse är mycket som behövs.Om du kommer från Ryssland eller Brasilien, vi hoppas att du kan vända dig till ditt postkontor för att förbättra sin service.Kundtjänst 1. Förlåt att vi inte kan hålla en 24 timmar om online service på grund av eftersläpning i tid, om du har några frågor, för utredning, produkt, storlek, färg, spårning etc.vänligen lämna oss budskap, kommer vi att svara på 24h. 2. Om du har problem med kvaliteten av varor, kontakta då oss så fort som möjligt.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa ditt problem.Vänligen inte lämna någon negativ feedback innan du gav oss denna möjlighet. 3. Kundnöjdhet vår främsta oro, ditt stöd är vår största uppmuntran.Retur Och Återbetalning 1. Återbetalning kommer att acceptera och släpp när den returnerade produkten är väl emot. 2. I händelse av att produkten har outhärdlig fel, bland annat smutsig plats, skada, vänligen ta foto på det för godkännande, kommer vi att återbetala dig efter.Feedback: Om du är nöjd med våra produkter och service, vänligen lämna oss 5 stjärnor positiv feedback.Om du har några frågor om din transaktion, vänligen kontakta oss innan lämna feedback eller gäller tvisten Tack för att du besöker OSS!

Material Ironware + Akryl
Genomsnittlig livslängd 50000 (H)
Funktioner Katt
Technics Målade
Antal ljuskällor > 20
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Stil Modern
Bas Typ Kil
Ljuskälla LED-Lampor
Ansökan KÖK
Installera Stil Utanpåliggande
Avsluta Järn
LED-lampa 15w 28w 22w
Strömkälla AC
Användning Dagliga Belysning
Certifiering CCC
Är Dimbar Ja
Garanti 2 År
Är Smart Enhet No
Varm Vit bara varmt ljus färg,Exklusive fjärrkontroll,
Modell Nummer CY099
Belysning Område 15-30square meter
utbytbara varmt ljus,kallt ljus
Lampan specifikation >20 LED-Chip,LED-lapp.
Emitting färg Varmvit 3000K naturliga vita 4500k Kallt Vitt 6500k
Gällande platser Vardagsrum, matsal
Typ Av Växel knapp eller knapp fjärrkontroll
Varumärke QILEJIA
Objekttyp Taklampor
kallt vitt bara kallt ljus färg ,Exklusive fjärrkontroll,
Är Lampor Ingår Ja
Spänning 90-260V
Body Material Järn

Liknande produkter