Hot-sälja män casual skor sport platt business skor läder mäns sport skor moderiktiga sneakers varumärke-matchshoes

Ny produkt

275.98 kr

475.89 kr

-43%

Taggar:

hög sula sneaker för män, höga top sneakers skull, män sneaker, hälen höga top sneakers, man sneaker, höga top sneakers män balencia, flickor stjärniga high top sneakers, high top herren sneaker, för män sneaker, high-top sneaker vit

Storlek Tips:

-Storlek i skor är Kinesiska storlek; vår storlek är inte en vanlig oss storlek. -Du måste välja storlek beroende på längden av din fot.Om du inte är säker på storlek kan du klicka på Kontakta oss!För att välja rätt storlek, vänligen mäta din fot längd innan du köper skor, tack Färg: som på bilden (det kan finnas en liten färgskillnad enligt inställningarna för bildskärmen) För exempel, om din fots längd är 265 mm och EU-storlek 43, bör du välja OSS storlek 9.5.

Viktigt Att Notera:

Längden på foten är inte längden på inläggssula.Längden i fot inte matcha längden på sulan.Fots Längd

Viktig information till kund

För att se till att skorna inte är deformerade eller skadade när de pressas ut, alla våra skor kommer att vara packade i en uppblåsbar väska för att ersätta "skokartong", om du fortfarande vill ha ett fält, vänligen lämna oss meddelanden.

Köpare och krävs

Betalning för Närvarande kan du betala med Boleto, Visa, MasterCard, Qiwi, Western Union, Maestro Bankkort, WebMoney och banköverföring.Om du har några problem med att betala din faktura, vänligen kontakta oss först.Leverans Vi skickar din order inom 3 arbetsdagar efter mottagandet av betalning bekräftelse från www.mezzaluna.se.När du väljer en gratis bud, vi kommer att välja de bästa kurir företag, beroende på land, om det du betalat för leverans, vi kommer att följa ditt val av kurir för leverans.

Feedback

1. om du är nöjd med våra produkter, vänligen ge oss 5 stjärnor på alla säljarens detaljer betyg och positiv feedback, För våra gamla kunder, vi kommer att ge 5% rabatt på nästa beställning. 2. Om du inte är nöjd med våra produkter, tveka inte att lämna oss en dålig feedback direkt (din dåliga kommentarer kommer att skada oss i hög grad), vänligen skriv till oss.Av dina frågor, kommer vi naturligtvis ge dig en tillfredsställande lösning och att du är 100% nöjd.

Läder Skor kvalitet skor
Betonggolv Geavanceerde
Stil casual läder skor
1 Casual platt män skor
Stängning Typ Slip-On
Storlek 39-44
Sport Skor Avslappnad Män Skor
Foder Material Äkta Läder
Objekttyp casual shoes
Casual Skor casual shoes
Stängt sätt Uppsättning fötter
shoes fashion läder skor män
Ursprung KN-nr(Ursprung)
svart Alla-match skor
Innersula Material Gummi
Modell Nummer x220
Yttersula Material Gummi
EVA MÄN
Typ Av Mönster Fast
2 mode skor
Övre Material Microfiber
Mode Element Cross-bundet
Tillfälle varje dag
Foder-Äkta Läder Typ Ko Läder
Har Anti-Lukt
Hoogte gevend Mesh (Air mesh)
färg svart vit
Skor Typ Fiskare
Volwassen Ademend
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Vit nya skor
Varumärke NoEnName_Null
Säsong Våren/Hösten
Avdelningens Namn Vuxna

Liknande produkter