AN För Apple Titta på Bandet 40mm 44mm Titan Legering Metall Titta på Band 38mm 44mm Tre Länkar Armband för Serie 1 2 3 4 5

Ny produkt

574.09 kr

Taggar:

apple titta på 3 band 38mm pack, ary klockor, porslin titan, män iwatch, apple titta på 6case, män klocka, dia titta på band, appl titta på band, aple titta på serie 3, herr klockarmband

För Apple-Klocka Band 40mm 44mm Titan Legering Metall Titta på Band 38mm 44mm Tre Länkar Armband för Serie 1 2 3 4 Watchbands

Bredd: 22mm/24 mm Längd: 180mm-220mm (med adapter) Färger: Svart,Silver

Paketet Innehåller:

1 x Titan Legering Bandet Rem Klassiska Adapter Spänne Titta på Band(INTE INKLUSIVE KLOCKA) 1 x Watch Tool (för länken justering verktyg )

Titan Legering Material

Tätheten av titanlegering är endast 60% av stål, det innebär att denna klocka band kommer att vara ligher än stål band i samma storlek.Titan apple titta på bandet kommer att visa hög hållfasthet, god styvhet och låg vikt tecken.Du kommer att älska det.Enda haken var gjord av rostfritt stål, coz titan materialet är inte det bästa materialet för clousre system.

Vakuum Bordläggningen Finish

Bandet är bra gjort och utformade för att öka din charm.Kanterna är släta och inte skada tröjor, ett trevligt alternativ för din Apple-klocka.

Lyxig Dubbel-Knappen Lås

Armbandet passar perfekt på handleden, bekväm för daglig användning och sport aktiviteter.Dubbla tryck för att låsa eller låsa upp bandet på ett kick, det kommer att hålla säker på plats.Easy fit mekanism gör byta ut titta på band lätt att göra.

Hög kvalitet-service

Vi är glada att skicka en ersättare band eller tillbehör om det finns någon kvalitet problem i bandet.Vänligen kontakta oss när det är tekniska problem eller kvalitetsproblem.Vi är alltid här för dig.

Visa Produkten

Leverans

1. Beställningar skickas 1-3 arbetsdagar efter att efter mottagandet av betalning. 2. Det kommer att ta lång tid att komma fram med air mail.Om du inte vill vänta så länge, pls välja expressfrakt Standard. 3. Vi kommer endast att följa din adress och köparens namn som anges i DEPOSITION betalning för transporten.Vänligen se till att din adress är rätt.

Garanti

1. För fel som levereras objekt, vänligen kontakta oss.Vi kommer att skicka dig rätt och kära eller återbetalning till dig.Snälla öppna inte tvist utan kommunikation, vi är säkra på att lösa några problem för dig. 2. Vi erbjuder 12 månaders garanti, varje objekt för att vara underbart.

Betalning

Feedback

Vänligen kontakta oss innan du lämnar några negativa eller netural feedback.Vänligen ge oss en chans att ta reda på våra misstag och kompensera dig.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Objekttyp Watchbands
Kontakt Med Stickkontakt
Varumärke ANBEST
Storlek 38mm,40mm, 42mm,44mm
Lager Alla färger och modeller finns i lager
Band Material Typ Titan
Justering Med ett verktyg för att justera längden som en gåva
villkor Nya utan taggar
Bandet Längd 22 cm
Paket Polypåse
Artikel Titan Legering Metal-Bandet för Apple Titta på Bandet Series1 2 3 4
Modell Nummer AWTD3WB
Färger Silver, Svart
Material titanlegering
Band Typ Metall Armband för Apple Titta på Band
Längd 180mm-220mm
Spänne Typ metall spänne
Stil Mode
Vikt 68g

Liknande produkter