Rostfritt Stål Inre Bakre Stötfångaren Fotplattan Vakt Täcka Trim För Honda Odyssey 2019 2020 Bil Styling Skydd Tillbehör

Ny produkt

416.18 kr

513.83 kr

-20%

Taggar:

gummi fot stötfångare, stötfångare honda odyssey, odyssey rb3, hrv mat, honda odyssey inredning, knock sensor för honda, 2010 honda odyssey, toyota yaris mp3-spelare, skärmen honda odyssey 2020, ginza car accessories

Välkommen!Tack för ditt besök.I vår Butik alla biltillverkare produkter finns tillgängliga.Välkommen in i vår butik().Och t han färg kanske har vissa skillnader på grund av bilden tog i olika ljus.Om du bryr dig om färg och någon quetions, vänligen kontakta oss,kommer vi att svara dig så snart som möjligt.Ha en trevlig shopping i vår butik.

Produkt Beskrivning

Funktion: Utmärkt Dekoration och Protectio Gjort av Rostfritt 2 st/set(bil 3M lim medföljer) Lätt att installera

Poster Bild&Detaljer

Om OSS

Abaiwai auto delar företaget med fokus på produktion och försäljning av bildelar, auto reservdelar genom förbättrad design uppdateringar för att göra våra bilar mer vackra och hållbara.Om du är en bil som person, vet du vad en nödvändig sak.Viktigaste produkter omfattar olika modeller av den klassiska varumärket Interiör Tillbehör och Yttre tillbehör, och så, till exempel: gaspedalen, dörrhandtag, kudde, sömnad, viktiga ärenden, ljusa ögonbryn, och så vidare.

Sändning

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av leveranstiden beror på tredje part, vänligen tveka inte att cotnact oss om du har några problem. 8.Vi brukar skicka paket via Kina Postar Air Mail .Leverans tid som följande Express (EMS/DHL/FEDEX/TNT/UPS), vänligen kontakta oss.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) är inte bra kvalitet.Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss Icke-positiv feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!Vi kommer att ge Posttive Feedback efter att du bekräfta leverans.Om du inte är nöjd med varan du fått, kommer vi uppskattar att du lämnar oss ett Postitive Feedback och 5 Stjärnor .TACK FÖR DITT STÖD!

Condition
Artikel Diameter 6cm
Bilmodell För Honda Odyssey
Modell Namn
Artikel Vikt 1.2kg
Externa Tester Certifiering
Artikel Längd 58cm
Artikel Typ
Objekttyp Krom, Styling
Särskilda Funktioner inredning&skydd
Varumärke ABAIWAI
Artikel Bredd 10cm
Kvantitet
Modell År 2019 2020
Punkt Höjd 1cm
Material Rostfritt Stål

Liknande produkter