SZteam 10st/massa URSPRUNGLIGA NY U2 IC Tristar 610A3B Laddning IC för iPhone 7/7P

Ny produkt

139.57 kr

153.39 kr

-10%

Taggar:

enhetens skärm iphone, täcker elephone u2, elephone fall u2, ic-u2, gps-tristar, testa tristar, tristar tracker, u2-band-telefon, elephone u2 coober, iphone-skärmen konfidentiell

Uppmärksamhet

1. Vänligen se till att du vet hur man installerar och ersätta denna punkt, det är inte ett lätt arbete för någon som inte har någon teknisk kompetens med demontering eller montering av mobiltelefoner/mobiler.

2. Rekommenderar professionell installation,använda professionella verktyg för byte,kommer vi inte ansvariga för eventuella skador på din mobil/mobiltelefon som kan orsakas av felaktig hantering.Vi är erfarna på detta inlämnade,om du har några svårigheter med byte, vänligen låt oss veta,vi ska lära dig hur det fungerar.

3. Våra produkter säljs till ett rimligt pris,pris bara med lite vinst för att hålla vår butik igång.Om du har bulk beställning,vänligen fråga innan beställning,vi accepterar pris förhandlingsbart med beställningar kvantitet.

4. Om snabb leverans generera avgifter, Vänligen observera att om du inte betala tull för personliga skäl, vägrar vi att återbetala.

5.Vi har inget ansvar för frakten adress som anges felaktigt

Förpackning

1. Alla objekt är original, ny,vi packar alla objekt med plast-sealable bag som svepte med bubble väska,och sätta i den hårda rutan för att garantera säkerheten för varor under transporten.

2. Vänligen observera att vissa av posterna är ganska små,var försiktig när du packar upp din order,om de saknas eller tappa.

Leverans

1. För tjänsten använder vi www.mezzaluna.se Standard Frakt vilket är mer säkrare, snabbare och mer stabil, med spårning NEJ.för att spåra ditt paket i tid.

Leverans tid(arbetsdagar):

2. DHL:3-7 dagar

3. UPS:3-7 dagar

4. Fedex:3-7 dagar

5. FÄRG:5-10 dagar

6. www.mezzaluna.se Standard Frakt : 10-25 dagar

Garanti & Retur

1. Varje vara har kontrollerats och testats i bra skick noggrant innan packning,om du är besviken med posten eller om du har några problem,vänligen kontakta oss,så ska vi göra vårt bästa för att tillfredsställa dig.

2. Om du får defekta eller felaktiga poster, ta en bild att skicka till oss,vi ska kolla in det och skickar dig den nya.

3.Tillbaka objekt har den ursprungliga förpackningar kommer att bli mycket uppskattad,och du måste betala för den extra fraktkostnaden.

Feedback

1.Vänligen lämna positiv feedback när du bekräfta leverans, 5 starter kommer att vara mycket uppskattat.

2. Återkoppling är mycket viktig för oss,snälla lämna inte nagative feedback innan du kontaktar oss.Om du har några problem och unsatisfactions,vänligen tellt oss,så ska vi göra vårt bästa för att lösa problemet i tid.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kompatibel Varumärke Apple iPhone
Varumärke J. Decflo
Certifiering CE

Liknande produkter