-30 Grader Ryssland Riktig Ull Hålla Sig Varm Kvinnor Vrist Stövlar Vinter Skor Ladies Vattentät Snö Stövlar Pojkar Flickor Snö Stövlar Rainboot

Ny produkt

268.21 kr

446.98 kr

-40%

Taggar:

vattentät väska, labo vattentät stövlar, färg snö stövlar kvinnor, ugg boot, väska prada, ryssland shirt, x regn stövlar, elegant snö stövlar kvinnor, boho sko, vattentäta skor vatten

Funktioner

Färg: (Som bilden visar)

Observera

1. Låt 1-2cm avvikelser på grund av manuell mätning.Tack för din förståelse.

2. Artikel färg kan variera något, som färg i olika typer av datorskärmar kan vara lite olika.

3. De flesta foton som för modellen är bara för reklam.Den riktiga foton är skorna utan att modeller, som bara hängde på en galge, och det är de objekt som du kommer att få.

att mäta din fot längd :

Sept 1: Förbered ett tomt papper Sept

2 Sept: Placera din fot på den tomt papper Sept

3 september: Markera slutet på hälen och spetsen på din längsta tå Sept

4 Sept: Mät längden med en linjal och ta reda på storleken på diagrammet nedan

1. Förbereder Tid: vi behöver 3-7 arbetsdagar för att behandla din beställning på grund av våra många beställningar varje dag.

2. För de flesta objekt, erbjuder vi fri Frakt (Kina postar flygpost eller ePack) För hela Världen.Observera: Om din beställning vikt över 2 KG, då kommer vi skickar din beställning med separata kollin.

3. Om du vill ha en snabbare leverans sätt, snabb frakt, såsom DHL och EMS är tillgängliga, men det är inte gratis. (Om du har plats för stora, då kan du njuta av en kostnadsfri leverans via snabb.)

Observera:

Om du väljer gratis frakt alternativet, ditt paket kommer att levereras direkt i din hem endast för en tid eller kommer det att skickas till ditt lokala postkontor då du behöver för att ta ditt tracking nummer och ditt personnummer för att samla dina objekt.Vi kommer att informera dig omedelbart när ditt paket har skickats ut.Om du väljer express leverans, vänligen kom ihåg att lämna ditt telefonnummer, det är som krävs för snabb leverans.

1. Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna en positiv feedback till 5 stjärnor, och sedan berätta om det, slutligen, kan du njuta av en $1 RABATT på din nästa beställning.

2. Om du inte är nöjd med våra porducts, vänligen kontakta oss före du lämnar en negativ återkoppling.Vi garanterar att vi kommer 100% slove några problem för dig.

Om du inte är 100% nöjd med kvaliteten på ditt köp från Tidesource, du kan returnera eller byta dina varor inom 30 dagar sedan levereras datum.

Begäran:

1. Poster som mottas inom 30 dagar från den levererade datum.

2. Objekt som tas emot oanvänd, i oskadat skick och i originalförpackning.

3. Returfrakt betalas av köparen

Vi är unga och kraftfull grupp av företag.De flesta av våra medarbetare är unga människor, så kommer vi alltid full av energi för att arbeta.När vi är unga, så vi är mer benägna att noga följa med i mode trenden i världen, och sedan för att erbjuda kunderna den senaste mode kläder.TideSource har sin egen fabrik för tillverkning av kläder, så det kan se till att en bättre kvalitet med ett relativt lågt pris.Dessutom TideSource äger några fasta leverantörer för att se till att den typ mångfald av kläder.

Vi vet att den mest viktig del av vår framgång är våra kunder, så att vi alltid fokus på att leverera en spännande upplevelse att handla och att se till att våra höga krav på kvalitet, värde för pengarna och service uppfylls.

Drop shipping, grossist och anpassade för alla är acceptabelt, är du välkommen att kontakta oss för att prata om samarbete detaljer!

Typ Av Mönster Fast
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Foder Material Ull
Med Plattformar Ja
Klackhöjd Platt (≤1 cm)
Mode Element Plattform
Objekttyp Stövlar
Boot Höjd VRIST
Yttersula Material Gummi
Modell Nummer 4045
is_handmade Ja
Innersula Material Ull
Säsong Vinter
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Axel Material Syntetiska
Tå Form Rund Tå
Boot Typ Snow Stövlar
Plattformshöjd 0-3cm
Klack Typ Platt med
Övre Material Syntetiska
Stängning Typ Elastic band
Varumärke HAN VILDA
Avdelningens Namn Vuxna

Liknande produkter