925 Silver Kanin Ringar Punk Rock Smycken Minimalism Charm Anel Böhmen Smycken Vintage Bague Femme Anelli Ringar för Kvinnor

Ny produkt

122.77 kr

153.48 kr

-21%

Taggar:

925 silver ring, justerbar ring minimalism, silver minimalism ringar, hare ring, minimalism bred ring, gra ring, broderi bröllop, elegant siden, rabbit ring silver, smycken kanin

MATERIAL

STERLING SILVER: - Vi använder .925 Sterling Silver, vilket kräver polering från tid till tid från oxidation.Du kan enkelt återställa silver till att lysa med en putsduk eller använda en polering lotion för extra glans.

HUR MAN MÄTER

För att välja rätt storlek för dig att mäta din kropp enligt följande

VISA PRODUKTEN

PAKET

• När din beställning skickats, kommer det att ha gåva wrap, som på bilden, använder vi högkvalitativa kraftpapper lådor, du behöver inte oroa dig för att vara klämd under transport.Du kan ge det som gåva. • Varje order kommer att ha silver duken, kan du använda silver trasa för att torka 14K Guld Fylld smycken, 925 silver smycken, eller rent guld smycken.

BUTIK POLITIK

Meddelande till oss om du har några ytterligare frågor - VI brukar svara direkt.Njuta Av Att Utforska!----------- Personliga Objekt: observera att när beställningen har ingraverat, kan vi inte göra ändringar / annulleras ordern.Vänligen låt oss veta asap om du behöver ändra din beställning.

O T H E R ∙ I N F O R M A T I O N

• Tips till Köparen: Det finns många typer av graverade smycken, våra graverade smycken är en djupt snitt som kommer att pågå till vardags bär.Tänk på att du inte köper smycken som är bara en utskrift av den handskrift som gjord för att likna gravyr på din bit ♥ • Alla objekt är snyggt förpackad redo att gåvan i eleganta smycken lådor. • Om du inte kan hitta den information du behöver eller behöver några råd för din design?Tveka inte att kontakta oss.Vi är snabba på att svara :)

SÄRSKILD ANMÄRKNING

ⅰ Alla produkter är handgjorda,vänligen åtgärd enligt bilden för att mäta,välja den storlek som passar dig ⅱ Alla produkter är handgjorda,det kommer att vara en liten grad av fel,vilket är också egenskaper handgjorda produkter,vänligen förstå ⅲ Alla produkter är handgjorda,produktion är 7 dagar ⅳ Alla produkter är handgjorda,vi brukar inte acceptera returer eller utbyte på smycken om inte felet var vår.Men vi förstår att dessa bitar är mycket sentimental och viktigt, så Om du inte har ett problem med din produkt är du välkommen att kontakta oss och vi kan lösa problemet.

OM FÖRSÄLJNING

★ Du kan välja din favorit produkt i shopping-sida ★ handgjorda tid 7 dagar ★ Om det är en grossist efterfrågan, kontakta kundtjänst ★ Om du stöter på en helgdag, kommer vi att meddela en vecka i förväg.

OM AVKASTNING

★ Om du ändrar tanken på att köpa,jag är glad över att ta avbokning ★ Vänligen avboka inom 12 timmar av köp ★ Vanligtvis accepterar inte returer eller utbyte ★ Men om din beställning har några frågor, vänligen kontakta mig Vårt team arbetar hårt för att se till att du har dina smycken ute i god tid så vi börjar den skapande processen omedelbart efter beställningen.Om du behöver avbryta transaktionen,tveka inte att kontakta oss inom 12 timmar efter inköp.

OM FEEDBACK OCH BERÖM

Vi ger varje kund med bästa kvalitet på produkter och tjänster.Om du gillar våra produkter och är nöjd med dem,vänligen lämna oss positiv feedback och positiva kommentarer,som är vår största uppmuntran och bekräftelse.

Tillfällen Gåva,Fest,Födelsedag,Semester,Dagligen
Grossist Ja
CertificateType GTC
Ring diameter ca 1,6 cm
Dropshipping Ja
Sidan Sten INGEN
Stil Klassiska
Ytan Bredd 4mm
Typ Ringar För Kvinnor
Material 925 silver
Objekttyp Ringar
Metaller Typ SILVER
Metall Stämpel S925
Största Sten INGEN
Tillfälle Fest
Forma\mönster GEOMETRISKA
Ställa In Typ INGEN
Varumärke Grön Lila
Fina eller Mode Fina
Modell Nummer J-40
Kön KVINNOR
Ringar Typ Vigselringar

Liknande produkter