LOSONCOER 3000mAh JM1 JM-1 JM-1 Hög Kvalitet Telefonens Batteri För Blackberry-9380 9850 9860 9790 9930 9900 Batteri~I Lager

Ny produkt

78.95 kr

85.82 kr

-9%

Taggar:

blackberry priv byta ut batteriet, blackberry priv-batterier, Blackberry 9900, Blackberry 9790 batteri, blackberry prix batteri, 9900 batteri, blackberry 9900 orginal batteri, blackberry 9900 batteritid, blackberry 9900 mobila batterier, blackberry 9900 batteri köp

LOSONCOER Produkt Beskrivning:

Kapacitet: 3000mAh

Användning för: Blackberry-9380 9850 9860 9790 9930 9900

Spänning: 3,7 V Laddning Begränsad: 4,2 V

Storlek: samma storlek på original

Påminnelse: Det nya batteriet är en virtuell batteri, som presterar bättre efter att de har använts flera gånger.

CE-standard för Säkerhet och miljö: Dubbla skydd funktioner.Dubbla IC-och PCB-elektrisk styrelsen skydda avgift ansvarsfrihet och kortslutning.

Köparen betalar för och vi kommer att behandla snabbt skicka ut det på samma dag,Och genom professionell utrustning testa kvaliteten.

Vi erbjuder 1 års garanti kan du vara säker på att köpa och oroa dig inte för eftermarknaden frågor.

Observera:

> Batteriet måste laddas fullt innan du använder det.

> En tillfällig kort kapacitet av nya batteriet kommer att vara resulterade inte används under en längre tid, det är normalt, den totala kapaciteten kommer att återaktiveras via används för 3-5 gånger.

> Nytt batteri När du först få batteriet, använd det ut avgift för 5 timmar för de första tre gånger, för att använda det igen, då är det bara att behöva ladda om 5 timmar för normal användning.

> Använd inte sämre laddare för att ladda batteriet i händelse av att skada batteriet.

> Försök inte ta isär eller ändra strukturen på batteriet.

> Lägg inte batteriet i laddaren för länge.

> Utsätt inte batteriet för fukt och vatten, inte sätta den i miljöer med höga temperaturer.

> Inte påverkar batteriet.

> Lägg den utom räckhåll för barn.

> Bästa förvaringstemperatur är 20°C--5°C

Leverans:

1. Vi kommer att skicka paket inom 2 4 hou rs efter att köparens betalning är verifierad, Spårning information som finns tillgänglig inom 5-10 dagar.

2. Våra priser är exklusive destination tull.

3. Vi kommer att ansvara för den kinesiska tullen problem och bör köparen vara ansvarig för tullbehandling problem .

4.När vi skickar objekt, Vänligen ha tålamod att vänta poster i come, Vänligen meddela oss om du har några frågor om frakt.

Garanti:

1. Alla varor vi säljer är i bra kvalitet och under strikt granskning innan de levereras.Vi kommer att göra vårt bästa för att undvika att någon kvalitet problem.

2. Vi lovar garanti för kvalitet i ett år och vi kommer att reparera den utan kostnad.Återkommande, frakt betalas alltid av kunden.

3. Din tillfredsställelse av våra produkter är garanti.Om du inte är nöjd med produkten kan du skicka tillbaka varan för utbyte, men vänligen meddela oss innan retur.Frakt och hantering avgift är inte återbetalningsbar och kunden ska vara ansvarig för alla avgifter för att returnera och reshipping.Alla returnera varor måste vara i gott skick.De måste vara under försäljningsbart skick.Män gjort fel är inte garantera, såsom brutna, repad och så vidare.

Feedback:

1. Om du tillfredsställa med att leverera varor, kontakta vänligen hjälp att lämna positiva till 5-stjärniga feedback, och vi kommer att göra samma sak för dig.

2.När du får paketet inte är nöjd med varan Vänligen meddela oss innan du har ännu inte skrivit feedback.

Kompatibel Varumärke BlackBerry
Varumärke LOSONCOER
Modell Nummer JM1
Original eller Inte Kompatibel
Kvalitetscertifiering ROHS
Batterikapacitet(mAh) 2801mAh-3500mAh

Liknande produkter