AN Bandet Rem för Fenix 5X/3/3HR Band Titan Legering Klockarmband 26mm Bredd för Fenix 6X

Ny produkt

317.44 kr

577.16 kr

-45%

Taggar:

band smart, strap watch, cl25r, porslin titan, fenix 6 garmin, läder klockarmband, dia titta på band, bandet elast, fenix strålkastare, garmin fenix 5 lcd

Beskrivning

Produkt Namn

Titan Legering band för Fenix 5X/3/3HR

Material

Titanlegering

Storlek

Bredd: 26mm,22 mm Längd: 230 mm,Vikt:80g.

Färg

svart,silver

Föremålets Vikt

80g

Kompatibel För

För fenix 5X/3/3HR

Inre Förpackning

Polypåse

Frakt Sätt

Genom www.mezzaluna.se Standard Frakt

Titan Legering Material

Tätheten av titanlegering är endast 60% av stål, det innebär att denna klocka band kommer att vara ligher än stål band i samma storlek.Våra 26mm titan legering band för fenix 5x kommer att visa hög styrka, god styvhet och låg vikt tecken.Du kommer att älska det.Enda haken var gjord av rostfritt stål, coz titan materialet är inte det bästa materialet för clousre system.

Vakuum Bordläggningen Finish

Bandet är också gjort för att öka din charm.Kanterna är släta och inte skada tröjor, ett trevligt alternativ för din Fenix 5X Smart Klocka.

Lyx Fjäril Viklås

Armbandet passar perfekt på handleden, bekväm för daglig användning och sport aktiviteter.Dubbla tryck för att låsa eller låsa upp bandet på ett kick, det kommer att hålla säker på plats.Easy fit mekanism gör byta ut titta på band lätt att göra.

Kompatibel Modell

Titan Legering Titta på Band kompatibel med fenix 6x, fenix 6x pro, fenix 3hr titta på fenix 3 titta på fenix 5x titta på fenix 5x plus klocka.INTE arbeta med FENIX5 ELLER FENIX 5S.Passar handled till 6,7 tum-9.0 cm(170 mm-230mm), vänligen mät din handled innan beställning.

Kundtjänst

Vad vi kan lova att våra kunder är att vi ger bättre kvalitet på produkter och tjänster som kunden.Några problem med det objekt som du får eller någon åsikt, du behöver inte priser det som att kontakta oss, vi hittar den bästa lösningen för att lösa.

ANMÄRKNING: Denna länk är BARA för den ersätter stropp.INTE inklusive smart klocka eller tillbehör i bilden.

INTE inklusive kontaktstift.

Olika typer av utrustning, medan du surfar kommer att ha lite färg skillnaden, hoppas du kan förstå.

Package Lista:

1x Ersätter Titan Legering band

2 x Installera verktyg

1x länken justering verktyg

Frakt 1. Beställningar skickas 1-3 arbetsdagar efter att efter mottagandet av betalning. 2. Det kommer att ta lång tid att komma fram med air mail.Om du inte vill vänta så länge, pls välja expressfrakt Standard. 3. Vi kommer endast att följa din adress och köparens namn som anges i DEPOSITION betalning för transporten.Vänligen se till att din adress är rätt.Betalning Garanti 1. För fel som levereras objekt, vänligen kontakta oss.Vi kommer att skicka dig rätt och kära eller återbetalning till dig.Snälla öppna inte tvist utan kommunikation, vi är säkra på att lösa några problem för dig. 2. Vi erbjuder 12 månaders garanti, varje objekt för att vara underbart.Feedback Din tillfredsställelse är vår prioritet.Om du har några frågor, vänligen kontakta oss innan du lämnar din feedback.vi kommer att erbjuda dig en nöjd-lösning

Material titanlegering
Paket Polypåse
Bandet Längd 230 cm
Installationsmetod lätt att montera
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Capatible Modell Titan Legering Band för Fenix 5X/3/3HR
Varumärke ANBEST
Stil utomhus Sport
Kontakt Utan Kontakt Stift
Färger Svart,Silver
Passar Handled 6.7 inches i-8.85 inches (170 mm-225 mm)
Objekttyp Watchbands
Modell Nummer GMFNXSZT
Spänne Typ metall spänne
Bandets Storlek Bredd
villkor Nya utan taggar
Vikt 68g
Band Material Typ Titan

Liknande produkter