Irin Tenor-Ukulelen 26 Tum Valnötsträ 18 Gräma Akustisk Gitarr Och Ukelele Mahogny Greppbräda Hals Hawaii 4 Sträng Guitarra

Ny produkt

348.52 kr

470.92 kr

-26%

Taggar:

hals start, konsert ukulel, gitarr jem, es335, bb king gitarr, gitarr hals rosewood, fender hals, hals st, ammoon gitarr kit, naxjoy

Material och egenskaper:från toppen av valnöt noga gjort,vackert utseende,en unik form.Strängarna och rattar,och nu strängar han använder är alla nylon strängar,som har en stark flexibilitet,lång echo tid,och vred är i allmänhet av metall,vilket är bekvämt för trimning.

Tonen är mjuk,portabel,liten,enkel och intressant,lämplig för alla som älskar musik.Känner igen den tomma strängen:Sätta Ukeri på hans egen,den första betyg från höger är 6,och ljudet namn är A. Den andra notation är 3 och ljudet namn är E. Den tredje poäng är 1 och ljudet namn är C. Det är också den tjockaste man.Den fjärde notation är 5 och ljudet namn är G.

Från höger till vänster,som är från den första roten till det fjärde roten är 6,3,1,och 5.Korrekt grepp position:plocka upp Youkelili huvudet,hålla halsen,lätt att trycka på strängen,på baksidan av gitarren mot magen,och den andra armen något håller svansen av Ucrei.

Färg:svart brun

Material:Valnöt

Storlek:61*20.2*6.7 cm

Paketets Innehåll:

1 * liten gitarr

Endast ovanstående paket innehåll, övriga produkter ingår inte.

Obs: Ljus fotografering och olika skärmar kan orsaka färg i bilden lite annorlunda från den äkta varan.Mätning tillåtna fel +/- 1-3cm.

Modell Nummer Ukulele
Body Material Andra
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Lämplig för Unisex
Rygg / Sida Material Andra
Greppbräda Material ROSEWOOD

Liknande produkter