DROTTNINGEN KUNGEN KRONA Par Hoodies Chritsmas Kostymer Kvinnor Män Älskare Tröja Älskande Par

Ny produkt

80.49 kr

81.30 kr

-1%

Taggar:

mixa och matcha stilar hoodies och tröjor, nya underkläder kläder och tillbehör till kläder wraps, nya underkläder nattlinnen sleepshirts, lil' tot utomhus äventyr barnen shorts, europa och usa kjol passar, gåvor för barn mobiltelefon fall omfattar, master kock manuell spiral potatis fräsar, ny höst och vinter fokus casual byxor, ny produkt underkläder tillbehör tights

Observera:

1. Asiatiska storlekar är 1 till 2 storlekar mindre än Europeiska och Amerikanska folket.Välja den större storleken om din storlek mellan två storlekar.Låt 2-3cm skillnader på grund av manuell mätning.

2. Vänligen se storlekstabell noga innan du köper objektet, om du inte vet hur att välja storlek, vänligen kontakta vår kundtjänst.

3. Som ni vet, på olika datorer visar färger på olika sätt, färgen på det faktiska objekt som kan variera något från följande bilder.

S TJÄNSTER

1. Vårt service team som syftar till att erbjuda Högsta Nivån Service och vår kundtjänst specialister är alltid redo att lösa alla dina problem.

2. Om du har några frågor om leveranstid & defekt kvalitet och objekt som inte mottagits, vänligen kontakta oss, så kan vi ge dig en nöjd svar och resolution.

3. Din 5-STJÄRNIGA POSITIV feedback är mycket viktigt för oss och

Vänligen lämna INTE negativ feedback utan att någon kommunikation.

Meddelande: Följ butik för extra rabatt och Kupong

En nd vi också göra drop shipping

Köp 2 få 1% rabatt.Köp 5 och få 3% rabatt.Köp 10 och få 5% rabatt.

Uppgå till 20 kr, fri frakt.

Paketet Innehåller: 1 st

Betalningssätt

Vi accepterar endast Escrow,Kreditkort,Western Union.

Vänligen betala inom 7 dagar efter beställning.

Returnerar Sikt

Om du fått en felaktig vara, kunden har upp till 7 dagar från mottagandet för att begäran om återbetalning eller utbyte till en ny.

Om du fått fel vara, måste varan returneras i sitt ursprungliga och i oanvänt skick & måste också vara i sitt ursprungliga låda och förpackning.

Vi tillåter inte berättigar till exportbidrag eller utbyte på grund av en förändring i sinnet.Läs igenom hela beskrivningen som en guide innan du lägger ett bud.När alla steg har tagits för att se till att vi skickar ut rätt objekt, det kommer att finnas tillfällen när du tar emot objekt som skiljer sig från den beskrivning.I sådana fall ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan rätta till situationen.Din tillfredsställelse är viktig för oss och vi värdesätter din verksamhet.

Om Oss

Efter 4 år framgångsrik försäljning på eBay, vi bestämde oss för att börja vår nirvana.Vi är idag specialiserade på Kvinnor?s och Kid?s Mode.Vi värdesätter varje enskild kund samt grossist.Vårt lager är beläget i Yiwu, som är den största liten råvarumarknaden i Kina.Vi erbjuder våra kunder fantastiska besparingar jämfört med priser som erbjuds av traditionella återförsäljare för liknande eller identiska produkter.Vi ger native-tal kundtjänst på engelska, franska och Kinesiska.

Tveka inte att kontakta oss när som helst före och efter ditt köp, och vi är fast beslutna att din 100% nöjda kunder.Vi tillbaka vårt engagemang med superb service, 100% full pengarna-tillbaka-och en nöjd kund garanti.

Bjud Med Förtroende!

Service & Feedback

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Material Polyester
Modell Nummer 2C2D0KJ3E551720
Krage Maskerade
Varumärke Giraffita
Ärm Längd(cm) Full
Stil Casual
Typ Pullovrar
Maskerade Ja
Ärm Stil Ordinarie
Kläder För Längd Ordinarie
Tyg Typ Kläde
Typ Av Mönster Brev

Liknande produkter