Android-10 2 din Bil Radio Multimedia Video-Spelare För Toyota LAND CRUISER Prado 120 2003-2009 4G+64G GPS-Navigering 8 core RDS

Ny produkt

1 066.51 kr

1 807.72 kr

-42%

Taggar:

bil multimedia, För Prado, seican bil dvd-spelare, corolla, 2 din android-radio, 150 land cruiser prado, toyota land cruiser prado 120 tillbehör mats, dab toyota land cruiser, smartphon, 2 din radio

Köp FAQ: produkten stödjer ratt knappar, stöder original bil kameror (CANBUS krävs), stöder icke-original kameror (stöder flera fas mekanismer), stödjer den ursprungliga bilen funktioner såsom luftkonditionering inställningar (CANBUS krävs, mer ursprungliga bilen funktioner som är relaterade till den ursprungliga bilen) Är den lämplig för din bil? 1. Kontrollera motsvarande modell och år av produkten och bil 2. Jämför installation position av produkten med den bil som behöver uppgraderas 3. Kontrollera om produktens strömkabel gränssnitt som är lämplig för din bil (obs: inte alla gränssnitt av den ursprungliga bilen måste vara ansluten) 4. Om du fortfarande inte kan döma, vänligen skicka in det till oss i original bilstereo till installationsplatsen (front) bild och original radio tillbaka gränssnitt bild till oss

Detta är standard nätsladden, vänligen bekräfta innan du köper, om du tycker att det inte är lämplig för din bil, vänligen lämna ett meddelande på order eller kontakta oss innan du köper

Jämfört med den ursprungliga bilen, skärmen är större, färgerna är mer levande, och det stöder visning från flera vinklar.Den nya ramen är tillverkad enligt den ursprungliga bilen, som passar perfekt med din bil och är enkel att installera.

Nya Ankomst-T6

T6 har inbyggd riktig Android-10.0-system, inbyggd 10 coola teman kan ersättas, och stöder RDS, välkommen att höra och inköp

★ Varför inte radio behöva installera en extra fläkt?

Vi vet alla att den ursprungliga radio i bilen är utrustad med en fläkt på baksidan, så att den ursprungliga radio fungerar mycket stabil, även under hög temperatur och lång sikt drift, men radioapparater på marknaden i allmänhet bara avleda värme genom metall, bak skal, kan Detta inte till fullo uppfyller de värmeavledning krav på maskinen, så det tar en hel del problem, såsom pekskärm fel, onormal sändningar och musik, slumpmässiga omstarter och hög temperatur kan leda till säkerhetsrisker, etc.

Speciellt Anpassad Fläkt

Våra fans är anpassade för våra navigering, som bättre kan betjäna dig och se till att Bilens prestanda Radio.Många kunder och vänner också välja att köpa fläktar på andra ställen, men det kommer att bli problem med inkompatibilitet eller hög strömförbrukning, vilket kommer att förstöra utmärkta prestanda av navigering.

Och vår fläkt är speciellt konfigurerad för vår Bil Radio, det kan bli bättre på att bibehålla dess prestanda kan du vara säker på att använda den.

Riktiga Android 8.1/9.0/10.0 system, stöd för ansökan delad skärm, göra din användning smidigare, mer stöd senaste program.

Den senaste tekniken med avancerade Android-lösningar navigering, stöder mer anpassade inställningar och öppnar fler alternativ för användarna.

Jämfört med vanliga skärmar på marknaden, IPS betraktningsvinkeln är större och displayen är mer känslig

radio använder 2.5 D IPS multi-touch kapacitiv Skärm, som till fullo visar rika färger medan den milda ljus som avges från 2,5 D-skärmen inte irritera ögonen.

Stöd för split-screen display av alla 2-program, kombinera efter behag.

Stöd för split-screen display av alla 2-program, kombinera efter behag.

Stöd för video och DVR tillämpning Av Flytande Fönster, anpassa skärmens position, och att göra din körupplevelse full av coola färger.

Video utgång funktion

Standard inbyggd justering är 48EQ, och surround sound kan ställas in på samma tid, så att du kan fördjupa dig i den underbara musiken.

T9 Stöd för flera 4G-Nät band

Stödjer nästan alla kort apps.Innan du skickar din favorit produkter, vi kommer att installera den senaste offline karta över ditt land för dig, och kartan kommer att uppdateras med jämna mellanrum.Naturligtvis kan du också välja att använda kartor online.

Stöder omvänd display.När bilen är i reverse-läget, radio kommer omedelbart att byta till skärmen på baksidan av bilen för att säkerställa din körsäkerhet.

Om du inte har den ursprungliga kamera, du kan köpa den genom att klicka på "KÖP NU" på bilden nedan.

Stöd för anslutning till ADAS DVR.ADAS DVR har flera inbyggda hjälpmedel för att köra teknik, sätter hög kvalitet TF minneskort för att spela in varje ögonblick av din körning.

Fler och fler nationella biltillverkning standarder kräver att fordonen ska vara utrustade med tire pressure alarm enheter.Vikten av att trycket i däcket larmanordningar kan ses.Klicka på bilden nedan för att köpa en tire pressure alarm-enhet, anslut en radio, och återkoppling på dina däck status i realtid.

Stöd för mobil samtrafik, stor skärm, smidig spelet, bättre film upplevelse

Stöd för Bluetooth-anslutning, dial Bluetooth-telefon, inbyggda mikrofonen på radio, även om den omgivande miljön är bullrig, radion har stöd för extern mikrofon-anslutning, som fortfarande kan garantera att ditt samtal kvalitet.

Land Cruiser Prado-År 2009
OSD-Språk Vietnamesiska
Särskilda Funktioner TV
T6 Android 10.0
Funktion 2 Delad Skärm
Certifiering INGEN
Spänning 12V
Gränssnitt USB
Funktion 4 GPS-Navigering
Max Extern Minne 64G
funktion 5 Video utgång funktion
Din Dubbel Din
Bildskärmens Storlek 9"
Toyota-Modellen Land Cruiser Prado
T9 version 4G+64G 8-core
RAM 4G
Artikel Storlek 24cm*20cm*12cm
Varumärke Develuck
Artikel Vikt 1.7kg
Makt 4*45w
Ansluta Till USB-ADAS DVR Stöd
funktion 3 Flytande fönster
T3L plus-versionen 2G+32G Android 9.0
Operativsystem Android 9.0
Modell Namn För Toyota Prado 2003-2009
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Anslut en extern mikrofon Stöd
För Bilmärken/Modell TOYOTA
ROM 4G
TF/Micro SD-Kortplats 2
Stöd 4G+Wi-fi(T9)
Anslut USB-TPMS Stöd
Speciell Funktion Stöd För Can-Buss
Upplösning 1024*600
Material Typ Metial+Plast
Digital Media Format JPEG
Funktion 1 DSP-funktionen
Original Ratten Styra Stöd

Liknande produkter