JMCQ Android 9.0 2+32G DSP Bil Radio Multimidia Video-Spelare GPS För hyundai Creta ix25 2016-2018 Rio 2din huvudenhet

Ny produkt

1 044.47 kr

1 899.05 kr

-46%

Taggar:

bil radio santa fe, 2-din stereo receiver, smält android 2din, 2 din android-radio, multimidia android kia, smartphon, ix25 multimedia, creta ix25, creta, hunday kona

KOSTNADSFRI RETUR : Om du är från Ryssland, Israel, Sydkorea, USA,Kanada,Australien,STORBRITANNIEN,Frankrike, Spanien,Tyskland, Brasilien,Saudiarabien,förenade ARABEMIRATEN, Polen,Nederländerna,Italien.Du kan njuta av den nytta som lokala tillbaka inom 15 dagar från mottagandet av varan,utan någon anledning,det är GRATIS ! ! !

Som ett svar på problemet med dålig samtalskvalitet av den inbyggda mikrofonen på radio, den T3L/T9-radio kommer med en RCA-kabel och en extern mikrofon som stöder anslutning av en extern mikrofon för att säkerställa kvaliteten på samtalet

PS:

Stöd för att ansluta subwoofer

MIC-gränssnittet är 2,5 mm

Om du vill använda vissa appar som Yandex karta eller andra frekventa uppdateringar som tar upp en massa minne, är det rekommenderat att köpa en kör minne version av mer än 2 gb för att få en jämnare upplevelse, vilket är varför vissa gamla Android-telefoner är att få fastnat

Stöder de Flesta Språk i Världen engelska русский 한국어 عربي 日本語 עברית etc

JMCQ bil radio stöder nästan alla språk i världen, om du behöver oss för att ändra språket för dig innan de skickas, vänligen lämna ett meddelande på beställning

Tips: Du kan klicka på länken nedan för att se alla de språk som stöds av JMCQ bil radio.

★ Är det som är lämplig för din bil? :

1. Kontrollera motsvarande modell och år av produkten och bil

2. Jämför installation position av produkten med den bil som behöver uppgraderas

3. Kontrollera om produktens strömkabel gränssnitt som är lämplig för din bil (obs: inte alla gränssnitt av den ursprungliga bilen måste vara ansluten)

4. Om du fortfarande inte kan döma, vänligen skicka in det till oss i original bilstereo till installationsplatsen (front) bild och original radio tillbaka gränssnitt bild till oss

>>365 dagar garanti + instruktioner för installation + online vägledning

★Vi strävar ständigt efter att göra innovativa hårdvara och mjukvara för car multimedia-spelare radio ger dig en personlig och högkvalitativ upplevelse.Som stöd för att ge oss fem-stjärniga feedback och dela foton efter att ha fått paketet, kommer vi att förlänga garantitiden med 6 månader.

★Vi erbjuder fri inbäddad mjukvara, programvara och GPS-karta uppdateringar.

★Om produkten har problem med kvaliteten inom 1 år efter att du har bekräftat mottagande, kommer vi direkt byta ut den nya maskinen för dig.Dock, vänligen kontakta oss först för att lösa efter försäljning frågor.Denna garanti gäller inte för skada orsakad av olyckshändelse, missbruk, felaktig användning eller modifiering av produkten.

Riktig Android-9.0-system, stöd för ansökan delad skärm, göra ditt använda mer hands, stödja mer senaste program.

Jämfört med vanlig skärm, IPS betraktningsvinkeln är större och displayen är mer känslig

Den senaste tekniken med avancerade Android-lösningar navigering, stöder mer anpassade inställningar och öppnar fler alternativ för användarna.

Jämfört med den ursprungliga bilen, skärmen är större, färgerna är mer levande, och det stöder visning från flera vinklar.Den nya ramen är tillverkad enligt den ursprungliga bilen, som passar perfekt med din bil och är enkel att installera.

Den främsta drivkraften använder karta navigation på den vänstra skärmen, och co-pilot eller den bakre barn (genom video-utgång) klockor favorit TV-program på skärmen till höger.

Stöd för split-screen display av alla 2-program, kombinera efter behag.

Stöd för video och DVR tillämpning Av Flytande Fönster , anpassa skärmens position, och att göra din körupplevelse full av coola färger.

Stöd bakre video-utgång, kan bilen fortfarande uppfyller de behov underhållning för barnen i baksätet samtidigt som de tar hänsyn till körning.

Den senaste andriod 9.0 4 core-system, stöd för 1 gb RAM + 16GB ROM och 2 gb RAM + 32GB ROM valfritt, vi kommer att fortsätta att lansera mer kraftfulla maskiner, vänligen uppmärksamma att vår butik Få meddelanden om nya produkter).

Standard inbyggd justering är 12EQ (upp till 32EQ), och surround sound kan ställas in på samma tid, så att du kan fördjupa dig i den underbara musiken.

Stödjer nästan alla kort apps.Innan du skickar din favorit produkter, vi kommer att installera den senaste offline karta över ditt land för dig, och kartan kommer att uppdateras med jämna mellanrum.Naturligtvis kan du också välja att använda kartor online.

Stöder omvänd display.När bilen är i reverse-läget, radio kommer omedelbart att byta till skärmen på baksidan av bilen för att säkerställa din körsäkerhet.

Om du inte har den ursprungliga kamera, du kan köpa den genom att klicka på "KÖP NU" på bilden nedan.

Lämplig för modeller För hyundai Creta ix25 2016-2018
Bildskärmens Storlek 10.1"
RAM 2G
Max Extern Minne 128G
Varumärke jmcq
OSD-Språk Vietnamesiska
Din Dubbel Din
Inklusive Ram Ja
Artikel Vikt 1.7kg
Bland annat CANBUS Ja
Material Typ Metial+Plast
Artikel Storlek 22 cm*13cm*5cm
Stödfunktionen Video Output(T3L)
Särskilda Funktioner TV
Ansluta Till USB-ADAS DVR Stöd
Spänning 12V
Gränssnitt USB
Digital Media Format JPEG
Anslut en extern mikrofon Support(T3L)
ROM 32G
Android-systemet Android 9.0(T3L)
TF/Micro SD-Kortplats 2
Modell Namn Android-9.0-spelare
Anslut USB-TPMS Stöd
Makt 4 x 50W
Speciell Funktion Stöd För Can-Buss
Operativsystem Android 9.0
För Bilmärken/Modell HYUNDAI
Original Bil Kameran Stöd
Original Ratten Styra Stöd
Upplösning 1024*600
Tillämpning Av Flytande Fönster Support(T3L)
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Certifiering INGEN

Liknande produkter