QD-konstant bithastighet Rakt Mellersta Delen Lång Svart Syntetisk Lace Front Peruk Glueless värmeändiga Fiber Hår för African American

Ny produkt

389.80 kr

414.64 kr

-6%

Taggar:

hår mänskliga peruk, kvinna lila spets front peruk, peruk, mellersta delen transparent spets front peruker, synthet peruk, 1 rak spets front peruk, lace front hane, mint syntetisk spetsar peruker, sandisk ssd, stor svart peruk

QD-konstant bithastighet Lång Naturlig Våg Mellersta Delen Hög Temperatur Fiber Glueless Svart Syntetiskt Hår Lace Front Peruker För Kvinnor-24INCHES

OBS: hår längd bör vara från huvudet till hår botten som håret är rakt status.lockig och vågig peruk är bearbetade från rak peruk.så i samma längd, lockig och vågig peruk bör vara kortare med 1"-2" än straaight peruk( som beror på hur djup curl)

Hej kära,

Om du är nöjd med våra produkter och service, vänligen ge oss en positiv återkoppling med 5star.

Om du inte är nöjd med varan du beställde, är du välkommen att kontakta oss före du ger oss feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem.Vi kommer att göra det bättre och bättre.Mycket uppskattat!

FAQ

1. Q: Vilka är fördelarna med Syntetiska Peruker jämfört med människohår peruker?

1) Syntetiska peruker är billigare än hår peruk, så att du kan ha råd att ändra din stil mer ofta, eller när du försökte få av din nuvarande utseende.

2) Syntetiska peruker är enklare att styla än människohår peruker.Människohår peruker kräver en hel del vård och måste tvättas oftare.Alltså, människohår peruker i allmänhet kräver mer underhåll än syntetiska peruker.

3) Syntetiska peruker kommer pre-stil och pre-cut och kommer att hålla sin form även efter att tvättas.Därför mycket lättare för den genomsnittlige konsumenten.Människohår peruker kräver oftast trimning och styling av hår stylist innan de kan användas.

2. Q: Vart ska jag börja och vad ska jag ta?

1: a steget : att Mäta ditt huvud.När du har bestämt vad mössa storlek du behöver, kan du bläddra i peruk i den rätta kategorin.

2: a steget : Välj din stil.Bläddra igenom vår katalog och detemine vilken stil du få dina behov.Se till att du bläddrar igenom lämplig storlek kategorier.

Den 3nd steg : Välj den färg som du gillar.

3. Q: Hur gör jag för att min stil Syntetiska Peruker?

Din peruk kan vara utformade med hjälp av en peruk pensel, en peruk kam eller fingrarna.Undvik att använda en borste som är designad för mänskliga hår.Dessa borstar kan skapa stora spänningar, och över-stretching syntetiska fibrer med abasive stroke kan skada peruk.Den syntetiska peruker vi genomför är att skaka och slitage, och peruk kan vara formaterad med enkel med hjälp av en bred tand kam eller fingrarna.Det bästa styling verktyg är mest billigt, en spary ren flaska, kallt vatten lätt spritzes din peruk med vatten för att ta bort statisk elektricitet och returnera din peruk till dess ursprungliga utseende

1).Hur att ta hand Syntetiska Peruker?

Det är lätt att ryckas med din nya peruk med över styling och över tvätt, så läs vår guide för att ta hand om din syntetisk lace front peruk (eller SFLW för kort) för att säkerställa livslängden på din peruk och behålla sin stil.

De syntetisk spetsar peruker från TCPG är gjord av värmetålig fibrer som tål temperaturer upp till 180 grader Celsius (400F).Detta är bra för uträtning lockigt/kinky syntetisk spetsar peruker eller curling-Yaki/rak syntetisk spetsar peruker

2).Värme Styling

För att göra detta i det säkraste sättet för peruk är att endast använda låg värme inställningar och bara värme stil sällan.

Uppvärmning med höga temperaturer eller alltför ofta kommer att förkorta livslängden på peruk och kan skada fibrerna.

Om du hittar dig själv benägen att få en tång eller plattång ut på en daglig basis så kanske det är värt att köpa två peruker av olika texturer (liknande längd och färg) som du kan bära omväxlande.

3).Kontrollerar Frizz

Lockigt peruker kan bli frissigt så investera i en peruk spray för att jämna ut det.Om håret blir frissigt (det kan hända att lockigt peruker och icke lockigt peruker) försök att blötlägga peruken i vatten blandat med sköljmedel för ca 30 minuter.Schampo/Tillstånd och torka - aldrig föna din syntetisk lace peruk.

Med hjälp av en bred tand kam på din peruk är det bästa sättet för att bevara det.Borstar är endast lämpligt om den raka utbud av peruker, rak, silkeslen rak och Yaki.

4).Tvätt

Tvätta din peruk för varje 10: e gången i sig är bra.Om du bär din syntetiska peruk eller syntetisk lace peruk för dagar på tiden då varje par veckor är perfekt (naturligtvis om att tillbringa tid i miljöer med starka dofter, för att sedan tvätta oftare, eller använda något som Febreeze och låt det lufttorka)

Du kan använda en vanlig peruk schampo eller en peruk schampo men Charley föredrar att använda en flytande tvättmedel.

En matsked av schampo och diskhon är full av kallt vatten är allt du behöver.Försiktigt swish peruk/löshår tills du har en lödder.

Varumärke QD-konstant bithastighet
Hår Färg #1B(Svart)
Stil Klassiska
Struktur Rak
Netto Vikt 300g
Material Klass Hög Temperatur Fiber
Hår längd 24inch
Material Syntetiskt Hår
Hår Densitet 180%
Produkter per Paket 1 Bit Syntetisk Spetsar Peruk + 2 St Gratis Peruk Cap
Bas Material Swiss Lace
Mössa Storlek Genomsnittlig Storlek
Kan Anpassas Ja
Spets Färg Ljus Brun
Modell Nummer ST-1 #1B Syntetisk Lace Front Peruk
Lace Peruk Typ Lace Front Peruk

Liknande produkter