3R-3L Vintage Deluxe Gitarr Machine Heads-Mottagare Nickel ( #1154 ) MADE IN TAIWAN

Ny produkt

198.74 kr

Taggar:

3L3R, 41 guitar, Nickel, tuner, gtmedia, golden tuning peg, batteri-tuner, prs del, taiwan verktyg, Gitarr krok

PRODUKTEN INLEDNING :

ARTIKELNUMMER: 3R-3L Vintage Deluxe Gitarr Machine Heads-Mottagare

SPECIFIKATION : Se till att de uppgifter som är markerade på bilden

Produktionsplats: GuitarFamily made in Taiwan

FÄRG: Nickel som visas i bilden

VIKT: 195 g/Set

VIKTIGA TIPS:

1 .Vår produkt priser och fraktpriserna är satta upp .Om du köper en produkt eller flera homogena produkter , vänligen klicka på "Köp Nu" .Om du vill köpa flera olika produkter , vänligen klicka på "Lägg till Bilen" , Detta kan spara lite packning frakt .Systemet kommer att beräkna exakt frakt enligt din adress om "Köp Nu" eller " Lägg till i Bil ".

2. Vi är den allmänna byrå "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" och så vidare . "GuitarFamily" är vår egen artikel med att de flesta produkter är tillverkad i Korea , Vi lovar att alla de produkter i vår butik är äkta och av hög kvalitet .ARTIKEL RIKTIGA BILDER:

Om Oss:

1. Välkommen till Gitarr Familj.Som ledare för Kinas delar Gitarr saler, vi har tusentals olika typer av produkter, som nästan kommer från Japan och sydkorea.Våra produkter är konkurrenskraftiga i pris och högre kvalitet.Vi kampen mot förfalskade och undermåliga produkter.Vi hoppas att vi kan etablera ett långsiktigt samarbete med Musikaliska Instrumens Företag och grossister i världen.Om du har den produkt som konkurrenskraftiga i pris, kan du kontakta oss.Vi kan sälja på den Kinesiska marknaden.

2. Om du behöver våra produkter i stora mängder , kan du kontakta oss.Vi kommer att ge dig en rabatt.

3. Vi finns i begränsat lager , om du behöver den mängd mycket stort , behöver du meddela oss.Vi kommer att beställa den i förväg.

Frakt & Retur:

1. Vi skickar till hela världen, utom i vissa avlägsna områden.Internationella leveranser skickas med Kina Postar flygpost , e-EMS eller EMS .Leveranstiden kan variera på grund av vissa skäl, till exempel nummer av flygbolag till ditt land och snabbhet för behandling av tull-och postkontor.Leverans tid är följande:

FÄRG : 7-20 arbetsdagar

e-FÄRG: 7-20 arbetsdagar

Kina Postar Air Mail: 20-60 arbetsdagar

Genom e-paketet, du kan följa med spårning information om ditt objekt i den länk www.track-trace.com.Pls kontakta ditt lokala postkontor oavsett om de håller med eller inte.

2. Importtullar, skatter och avgifter ingår inte i råvarupriser eller fraktkostnad.Dessa laddningar är köpare ansvar.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning eller köpa.

3. Tullavgifter debiteras normalt av rederiet eller samlas in när du plocka upp objekt.Dessa avgifter är inte ytterligare fraktkostnader.

Betalning

1. Vi accepterar PayPal, alipay och bank överföring.Som för de betalda produkter ,vi kommer att ordna sändning inom två dagar.Om du vill beställa den i en stor mängd, kan du kontakta oss , vi kommer att ge dig en rabatt.Avkastningen är acceptabelt, kan du returnera varan inom 14 dagar från mottagandet för en återbetalning eller byte av objektet.Vänligen kontakta oss för en referrence nummer om du vill returnera en vara.Observera att köpare är ansvarig för portot för att återvända, de som returneras måste vara i sitt ursprungliga skick, som innehåller taggar och förpackning, och vi ska skicka ersättning eller återbetalning när vi har tagit emot den returnerade varan.

2. Vi kommer att testa alla poster för att se till att de är i gott skick innan leverans, och de kommer att förpackas omsorgsfullt för att undvika skador under transporten.Men vi kommer att vara fullt ansvarig för DOA(Defekt Vid Ankomsten) objekt, vänligen kontakta oss, om du får en felaktig artikel, vi kommer att skicka dig en annan gratis eller frågan full återbetalning beror på ditt val.

Kontakt & Feedback

1. Vi uppmuntrar kunder att kontakta oss direkt, även om vi kanske inte svaret du omedelbart på grund av tidsskillnaden.Alla frågor kommer att besvaras inom 12 timmar på arbetsdagar och vi ska försöka bästa för att svara inom 24 timmar på semestern.

2. Vi kommer att lämna positiva återkopplingar till köpare så fort betalningen mottagits, och vi skulle vara mycket uppskattat om du kan lämna dina positiva återkopplingar och 5-stjärniga betyg efter du fått dina varor.Bra feedback och betyg är till stor hjälp för våra eBay karriär.

3. Vänligen kontakta oss omedelbart om du inte är nöjd med våra produkter eller tjänster innan de lämnar negativa återkopplingar, vi ska försöka vårt bästa för att lösa.

Modell Nummer 1154
Typ Tuning Peg
Varumärke guitarfamily

Liknande produkter