Semi-ihåliga Elektrisk Gitarr BJST Svart Kropp Installera Pickup med Akustisk String BJ-34

Ny produkt

3 161.77 kr

Taggar:

elektriska gitarrer, p basgitarrer, hög kvalitet elgitarrer, stora semi-akustisk gitarr, egen gitarr kropps former, ljudet gitarr pickup, gitarr huvudlöse, plektrum gomez gitarr, elektr gitarr, gitarr kit

han gitarr har inte någon logotyp .vi kan använda design på gitarr upphängning av ditt varumärke!Du kan skicka meddelande till oss!

Vi har nice hard case för gitarr.Priset är inklusive kostnaden för ärendet.Pls låt mig veta om du vill skicka gitarr med hårda fall, vi kommer att ge dig det bästa priset.

Vänligen titta på bilder av våra instrument för mycket noggrant och du kan få den perfekta objekt .Vi skickar gitarren är vad min bild som visas.

Alla mina gitarrer är direkt från fabriken, lågt pris med hög kvalitet!Och vi kommer att kontrollera varje gitarr innan vi skickar ut mycket mycket noga.Missa inte chansen att få det!

Vi står alltid bakom våra produkter och kommer att göra vårt bästa för att tillfredsställa varje köpare.så kan vi bättre tillgodose din förfrågan.Vi brukar svara på alla mail inom 24 timmar.

FINA MUSIKALISKA Co.,Ltd är en storskalig modernt företag som är professionella inom forskning, produktion och försäljning av elektrisk gitarr och en akustisk gitarr.så vi kan erbjuda dig produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser

Vår gitarr är det bästa och färger, vi skickar objekt så samma asour lista bilden visar.Alla mina produkter är 100% samma som

bilder, vad du ser är vad du får !

om oss :

Jag är leverantör i Kina, Du vet att Kinas arbetskraft är mycket kända, billigare och är mycket noggrann, så massor av kända Varumärken .är välj Kina för tillverkning basen, detta är anledningen till att Kina kan ha så många efterlikna dessa objekt bara är överproduktion, det är ++ .så är du välkommen att lägga beställning hos oss .

Eftersom vår kontinuerligt uppdatera sporadiskt har lite brist på artikel , Vi kommer att berätta att du i första gången .

Leverans :

Vi brukar använda FÄRG för att leverans av varan , efter att skicka varan ut , vi kommer att sätta spårningsnummer på TradeTang , du kan spåra ditt objekt .Leveranstid : 5-7 arbetsdagar !!

Jag packar varje för mycket noggrant, alla rutorna kommer skydda i bra skick!!!!se till att de når dig i tip top form .

Svåra fall :

Denna gitarr är som säljs utan fodral, men kommer att vara säkert förpackade och levereras i gjuten skum behållare.

Vi erbjuder hög fallet och väska.Om du behöver hard case , mer $100 är nödvändigt

Returrätt :

Vi kommer att erbjuda dig full återbetalning endast varan du fått är olika från beskrivningen, var vänlig och returnera det inom 3 dagar efter att du fått det , och hålla den bra skick !efter att vi har fått varan, jag kommer att ge dig Full Återbetalning eller utbyte !och vi kommer inte tillbaka fraktkostnaden .du måste själv ta kontakt med mig innan du returnera varan tillbaka .

Läs returrätt innan du beställer den !

Endast för Seriösa köpare !!!

om du har några frågor,vänligen kontakta mig

Varumärke big john
Greppbräda Material ROSEWOOD
Sträng Vinter Stängt Knopp
Båge Material MAHOGNY
Rygg / Sida Material MAHOGNY
Typ Elgitarr
Pickup Passiv Typ Stängt
Tonen Position 22
Body Material MAHOGNY
Lämplig för Unisex

Liknande produkter