KOWELL Bil Styling För Ford kuga strålkastare 2013-För Ford Escape LED-ljus bi-xenon-objektiv h7 xenon

Ny produkt

4 842.03 kr

6 052.53 kr

-20%

Taggar:

fixtur ford kuga 2019, mazda 6 stäng fönstret, gift plånbok, kuga, ford kuga led, 3 bränsle pump, 16-kortplats plånbok, handtag ford kuga 2019, drl ford kuga, ventiler ford kuga 2019

1. Vi har installerat halogenlampor i helljus, och det är att ha lampan i sina halvljus.Du bör installera halvljus lampor yoursleves.Eller om du behöver lampor från oss, var snäll och kontakta mig innan du beställer. 2. Lampor typ för din referens : halvljus H7/ D2H, high beam :H1-3.Alla dessa carlight har samma kablar och anslutningar med original bil. 4. Högerstyrd (ratten på Höger sida av bilen & Köra på Vänster sida av vägen); Left hand drive (ratten på Vänster sida av bilen & Kör på Höger sida av vägen); Dessa huvudet lampor är designade för Kinesiska Versionen bilar (Left hand drive).Medan positioner och linjer för RHD & LHD installationen är samma.Den enda skillnaden är att ljuset mönster.Om köpare är strängt på den ljusa mönster, tänk över det.Eller så kan vi ändra ljus mönster för att passa för högerstyrd här i Kina.Dock,vi behöver ta ut en extra avgift för det.Om du behöver RHD version från oss,vänligen skicka ett meddelande till oss före beställning, Eller så kan du ändra det i din egen lokala professionella marknaden. 5.Huvudet lampor har samma kablar och anslutningar med den ursprungliga bilar.Det är lek och plugg.Men vissa av bilar är känsliga,vi rekommenderar köparen att installera dessa strålkastare med professionell installatör. 6. Lysdioderna kommer att stanna cool situation och längre livslängd med någon färg bleknar. 7. Huvudet lampor har projektorns lins och ljuset kommer att vara fokuserade.Och de kan ge mycket mer energisparande körning skick.

8. Vi linda upp detta ljus med bubbla i en kartong.Det är ett par strålkastare (Vänster och Höger) i en kartong.Alla Nya lampor.

Särskilda Funktioner bakgrund
Objekttyp Pannlampa Församling
Spänning 12V
För Bilmärken/Modell FORD
Externa Tester Certifiering CCC
Material Typ ABS
Ford Modell FLY
Fly-År 2014
Artikel Vikt 12kg
Varumärke KOWELL
Modell Namn Strålkastare
Artikel Diameter 3inch

Liknande produkter