Pipig Hund Leksak Wild Goose Form Bett-resistenta Tålig tuggleksaker för Små och Medelstora Hundar AUG889

Ny produkt

22.95 kr

38.30 kr

-41%

Taggar:

svårt pipig hund leksak, stickade leksaker för sällskapsdjur, drakar hundar, canada goose, hunden piper leksak, linne plysch, bollen hund, fast hunden kan tugga toy, goose mjuk leksak, husdjur

Pipig Hund Leksak Wild Goose Form Bett-resistenta Tålig tuggleksaker för Små och Medelstora Hundar AUG889 Beskrivning: Funktioner:

1. KUL OCH PIPIG HUND LEKSAK: Detta roliga pipig hund leksak fågeln är gjord för din hund och gnissel som de bita i det!Den squeaker är inuti kroppen av leksaken vilket gör det till den perfekta gåvan för din päls en!

2. STARK OCH TÅLIG: Tillverkad i mjuk plysch bomull material, den är mycket stark och motståndskraftig mot slitage.Denna hund leksak gjordes för chewers för oräkneliga timmar av lek.

3. MJUK, GOSIG OCH HELT FÖRTJUSANDE: Din hund kommer att falla i kärlek med denna leksak.Perfekt för att leka med inne i huset och ute på gården.Det hjälper till att främja din hund friska tänder och tandkött när du tränar.

4. BÄST FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA HUNDAR: Detta goose squeaker leksak åtgärder 12,5 tum för små och medelstora hundar att bita och tugga på.

Meddelande:

På grund av de olika övervaka och ljus effekt, den faktiska färgen kanske en liten annorlunda från bilden färg

Låt 2-3cm skiljer sig på grund av manuell mätning

Specifikationer:

Material: plysch+linne

Längd: 32 cm

Färg: som bild

Paketet Innehåller:

1 x Pipig Hund Leksak

Material Linne

Liknande produkter