UCanaan 1/6 BJD-Docka Tillbehör 1 Par tygskor 5CM Gran För 30CM BJD-Dockor Stövlar Leksaker Tillbehör

Ny produkt

24.75 kr

45.08 kr

-46%

Taggar:

män bjd kläder, bjd-docka, ankl boot, bjd minifee, neil bjd, klädskåp docka, 13 bjd-docka, fr docka, bjd foto, t310

❥ Obs :Bara Skor!Var snälla och förstå att dockor och andra tillbehör ingår inte!!!

❥ Paketet ingår : 1 par av 1/4 1/6 BJD-Docka Skor

1.Frakt

Leveranstid är ca 15-60 dagar av Kina Post & www.mezzaluna.se Standard .Som kurir,väder och lokala seder,ibland kanske det kommer att bli försenad.Din förståelse kommer vara mycket uppskattat.

2.Betalning

Vi accepterar betalning med Alipay eller Paypal här.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

3.Feedback

Köparens tidig bekräftelse kommer att bli mycket uppskattad efter att ha mottagit varorna.Eftersom dina synpunkter är mycket viktiga för vår verksamhet är utveckling.vi hjärtligt inbjuder dig att lämna positiv feedback om du är nöjd med våra produkter ochtjänster.Vänligen ge oss Fem stjärnor,Det har ytterst avgörande betydelse för oss.Vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ eller neutral feedback.Vi kommer att arbeta med dig för att lösa eventuella problem.Tack för din förståelse.

4.Andra Politikområden

Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt.Vi kommer att lämna POSITIV FEEDBACK efter att ha mottagit betalningen.Vänligen kontakta oss omedelbart om du inte är nöjd med varan efter att få det.Alla mail kommer att besvaras inom 1 arbetsdag.Om du inte har fått svar, vänligen ogillar din e-post och vi kommer att svara dig så snart som möjligt.

Mfg Antal Mode
Storlek Foreign minister 5CM For 1/6 & 1/4 BJD Doll
Form 1/6
Varumärke ucanaan
Mått 5 CM
BJD/SD-Attribut Skor
Stil Mode BJD Tillbehör
Objekttyp Docka Tillbehör
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ Tillbehör
Material Canvas Skor
Kön Flickor
Modell Nummer 1/6 1/4 BJD canvas skor

Liknande produkter