Gångjärn Instickslås Mall Router Lite med Bäring standard 1/4" (6,35 mm Skaft 3/4" W x 1/4" H Träbearbetning Fräs

Ny produkt

85.64 kr

122.32 kr

-30%

Taggar:

åtkomstkontroll vattentät, aluminium guide, fräsning mall cirklar, trill bitar trä, lite router, dörr av metall cutter, 4.4 mm, spoilboard ytan router lite, fossila rostfritt stål, fräs flyga

Gångjärn Instickslås Mall Router Lite med Bäring 1/4" - Skaft 3/4" W x 1/4" H Träbearbetning Fräs

Specifikation

- Material: YG8 Hårdmetall Stål och 45# Stål med Hög Kolhalt - Skaft Diameter: 1/4" (6,35 mm) - Skärande Diameter: 3/4" (19.05 mm) - Skärdjup: 1/4" (6,35 mm) - Hela Längd: 1-61/64" (49.60 mm)

Dimension

Ansökan

FAQ

Leveransvillkor: 1) varor levereras inom 1~3 arbetsdagar.Uppmärksamma snälla vi är oförmögna att ta något ansvar för eventuella tull-fördröjning eller skatt. 2) tala om för mig din nuvarande adress efter din betalning inom 1~2 dagar, annars kommer vi att skicka dina objekt baserat på din Escrow-adress, så se till att den är korrekt. 3) Innan beställning vänligen kontakta oss för att bekräfta önskad leverans metod.Normalt tar det 20~50 dagar för ankomst av Inlägg registrerad flygpost, och tar 3~10 arbetsdagar med Express. 4) de Flesta av kollinummer kan du spåra den i www.17track.net. 5) Ibland skulle det bli längre på grund av det dåliga vädret, ett slöseri av tid i tullklarering.Därmed vänligen vänta tålmodigt när du inte får din vara i tid.Om du inte får varan inom 30 dagar, vänligen kontakta oss, och sedan kommer jag att hjälpa dig att spåra det.Returer och Återbetalning: 1) När du får en produkt som köps och betalas på vår butik, och du tycker att det är inte så det beskrivs eller är av låg kvalitet, kan du kontakta oss för att lösa dessa problem. 2) Du kan skicka in ansökningar om återbetalning upp till 15 dagar efter att din beställning har genomförts genom att öppna en tvist på beställningsinformationssidan. 3) Om du överens med oss om du vill returnera dina objekt, vänligen kontakta oss på frakt information. 4) En anmälan kommer att skickas till dig när returen är mottagen och en annan när din återbetalning/börs har behandlats.Kommentarer: 1) Din Feedback är väldigt viktigt för oss, var vänlig och ta ett par sekunder för att lämna en bra feedback om du är nöjd med vår produkt och service, tack så mycket! 2) Vi erbjuder alltid den bästa servicen till dig.Kontakta Oss: 1) Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss! 2) Vi försöker svara så snabbt som möjligt.men låt dröjsmål svar för icke-kommersiellt tid.vi kommer att vara glad att besvara eventuella frågor du kan tänkas ha, så tveka inte att kontakta oss.

Typ Fräs
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Diameter 19.05 mm
Skaft typ Rakt Skaft
Total Längd 49,5 mm
Objekttyp Träbearbetning Router Lite
Ansökan Träbearbetning
Modell Nummer Träbearbetning Router Lite
Ytbehandling Måla Sprutning
Material Volfram, Kobolt Legering
Varumärke CONQROC

Liknande produkter