USB-Smart Klocka Bärbar Trådlös Laddare för Apple Iwatch 1 2 3 4 5 Ipod Adapter för Snabb Laddning Effekt Trådlös Laddare

Ny produkt

53.75 kr

82.66 kr

-35%

Taggar:

1ft apple titta laddare, smartwatch, c typ av omvandlare, iwatch makt, baseus iwatch band, apple titta på bärbara, smart watch iwo 1, applle titta på 4, läder ögla, laddkabel sten smart klocka

Funktioner:

Denna laddare Kabel av hög kvalitet magnetiska Laddning-Modulen,ingen extra laddning kablar behövs---sparar dig från krångel av att trassla kablar!.Koppla in den i en vägg laddare / strömförsörjning bank eller någon annan USB-laddning enheter och laddning är på språng!Iwatch trådlös laddning stå erbjuder en snabb ursprungliga laddning hastighet .Små dc rippel, hög arbetseffektivitet och snabb laddning hastighet.MINI STORLEK OCH BÄRBAR: 2019 NY design för apple titta på laddning.Lätt och bärbar apple-klocka-laddare är en bra idé för din resa sport.Med snodd design som du kan hänga den på din väska eller lägga den i fickan.Du kommer också få en nyckelring ring(kontakta din mini laddare med väska) gratis!Designad för Apple Titta på Serie 4 3 2 1. lätt och läder bälte.Lätt att bära med sig.Låg arbetstemperatur och lång livslängd.Den nya iwatch laddning tillverkad av hög kvalitet ABS + PC eldfast material, Byggd-i över strömmen, under volttal, kortslutning och övertemperatur skydd, erbjuder dig en säker miljö för både titta på och laddaren.

Paketets Innehåll:

1 xusb laddare

Kvalitetssäkring:

1. 100% äkta vara-garanti, om det är falska produkt, 10 gånger kompensation! 2. Om du har någon kvalitet problem, vänligen kontakta oss inom 7 dagar till fri retur.

Om Transport

1.När kommer säljaren skickas min beställning?Generellt flesta kommer att skickas ut inom 1-3 dagar efter din betalning har verifierats genom www.mezzaluna.se.Om det är några heta sälja produkter som är tillfälligt slut i lager, kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt för att diskutera en handläggningstid förlängning eller förändring till andra objekt eller andra lösningar.

Till köparen:

När du får paketet, vänligen bekräfta och kontrollera att paketet är komplett. 1. Om det är intakt, vänligen klicka på "Bekräfta Mottagandet" och ge oss 5 stjärnor, vi behöver ditt beröm och stöd. 2. Om det är några problem med din produkt, kontakta vår kundtjänst på gång, vi kommer att tjäna dig helhjärtat, svaret på din fråga, och ger dig en effektiv lösning.Vi uppriktigt tjäna varje köpare och önskar dig en trevlig shopping!

Service efter försäljning

Vi kommer att kontrollera de varor som är kvalitet före leverans.Om det är några oväntade problem att hända, vi hoppas på att lösa problem med köparen via vänliga på följande sätt: 1. Om det är problem med kvaliteten, köpare kan kontakta mig direkt,jag kommer att ge dig svar inom 12 timmar 2. Människan är skadade, köpare ta det fulla ansvaret.

För ryska kund:

Enligt policyn för Ryssland inlägg ska mottagaren lämna ditt fullständiga namn för din normala pickup, tack för din förståelse!

För Brasilien Kunder:

Lägg CPF av din beställning mottagare i den ordning när du gör en beställning skickas från Brasilien eftersom rederiet behöver CPF att ordna transporten.Tack för din förståelse och samarbete.

Kompatibilitet ios
Varumärke cmaos
Typ Laddare
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter