Trä Hyllor Vägg Hängande Geometriska Vintage Stil Flytande Metall Väggmonterade Hyllor För Vardagsrum, Sovrum Dekoration

Ny produkt

183.11 kr

321.33 kr

-44%

Taggar:

vardagsrum dekorera, ladge trä hylla, hylla i trä, retro hylla inredning, inredning, enda vägg hyllor är dekorativa, combi vintage inredning, inredning hemma, metall shelv, mat vintage inredning

Rustikt Trä Hyllor Vägg Hängande Geometriska Vintage Stil Flytande Metall Väggmonterade Hyllor För Vardagsrum, Sovrum Dekoration

Funktioner:

1. Lätt att montera: Alla monteringstillbehör som redan tillhandahålls av oss och kommer med lite verktyg som du kan montera denna hylla i flera minuter.

2. Robust: med Hjälp av järn och trä, som är det viktigaste materialet för att skrinlägga är att se till hela hyllan kommer vara robust nog för att använda.

3. Stort Lagringsutrymme: 3 nivå hyllor se till att du kan förvara extra objekt och de största styrelse skapar maximalt 50*19 område för dig.

4. Utrymmesbesparande: på Grund av den väggmonterad design, kan det spara utrymme på golvet och bekvämt för dig att ta in och ut objekt.

5. Bred tillämpning: Den moderna och enkla design gör att den är både lämplig för användning i kitch, vardagsrum, sovrum och kontor.

Specifikation:

Punkt Mått: 50 x 50 x 19 cm

Färg: Svart och Brun

Material: Järn och trä

Artikel Vikt: 1,6 KG

Anteckningar:

1. 1-3 cm fel på grund av manuell mätning.Tack för din förståelse.

2. Använd en ren och fuktig trasa för att torka av produkten.Avoider sp använder en irriterande kemikalier.

Packlista

Paketets Innehåll:

1 x Rustika Trä Vägg Hyllor

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Installation Väggmonterad
Material Trä
Stil Moderna

Liknande produkter