1 St Naturligt Svart Turmalin Sten Halsband Retro Rå Ädelsten Hängande Crystal Handvävda Hantverk Jet Sten Strålskydd

Ny produkt

29.81 kr

42.55 kr

-30%

Taggar:

tourmalin, punkt turmalin sten, män turmalin, natur sten, svart obsidian, pärla svart, hänge turmalin, raw krystal halsband, punkt ädelsten hängande, raw garnet ädelsten

Beskrivning:

- Det är handgjorda av 100% naturligt svart turmalin sten.

- Varje naturligt svart turmalin sten har sin egen unika konsistens och är en unik gåva.

- Jet sten kallas också "sten".De magnetfält som produceras av svart turmalin kan främja ämnesomsättningen genom inverkan av vatten molekyler i människans celler.Dessutom, de små magnetfält som genereras av svart turmalin kan också justera spelarens mänskliga bioelectricity, så att den bioelektriska störning orsakad av lesion av bärarens kropp är återställd till det normala, att hålla bärarens kropp frisk.Slutligen, svart turmalin är magnetiska fält kan också skydda mot irritation, sömnlöshet och andra sjukdomar som orsakas av elektromagnetiska vågor i det moderna samhället, samtidigt som det hjälper bäraren att immuna mot skadlig strålning.

Parametrar:

- Textur: Naturligt bildas, var och en är unik

Storlek: Längd: ca 2,5-3 cm/0.98-1.18 i

- Färg: svart

- Material: svart turmalin sten hängsmycke

Lista:

1 x Svart Turmalin Sten Hängsmycke

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.5. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Stil Antika Imitation
Regional-Funktionen Indien
Material Sten
Tema Maskot

Liknande produkter