MSD309PX-LF-Z1 MSD309PX MSD309PX-LF 1st/mycket

Ny produkt

66.67 kr

74.08 kr

-11%

Taggar:

msd309px, smartwatch z15, ic-integrerad krets, drive solar, chip dmd, ic chip, 10 kw, skal samsung galaxy s6 kanten unicorn, själv kör generator gratis, sdr660

Vi har som mål att uppnå en 5 stjärnor betyg för varje transaktion.

1. Vänligen bekräfta mottagandet av produkterna om produkterna du har fått , och om varan var skadad ska du kontakta oss omedelbart.skicka bilden till oss som vi kan kontrollera och ge dig bästa lösningen .

2. Vi bara garantera Leverans i tid, men vi kunde inte styra snabb leveranstid.Våra säljare kommer att vara ansvarig för att skicka AWB för den levererade varan i nästa arbetsdag.du kan kontrollera AWB i den webbplats som vi skickar till dig.För AWB du kan också ringa till den lokala grenen av express company i ditt företag.

Feedback

1.- Din feedback är mycket viktigt för vår utveckling, vi hjärtligt inbjuder dig att lämna positiv feedback om du är nöjd med våra produkter och tjänster.vänligen kom ihåg att ge oss fem stjärnor, som vår belöning!

2.Om du inte är nöjd objekt, vänligen kontakta oss innan du lämnar negativ feedback, vi kan ge dig bästa lösningen, Vi kommer tjänsten att du satisfactio

Typ Integrerade Kretsar
Modell Nummer MSD309PX-LF-Z1
Ursprung KN-nr(Ursprung)
villkor Nya
Varumärke Fengyidz
Ansökan Elektroniska Komponenter

Liknande produkter