Periodiska systemet Av Grundämnen väggklocka Kemiska Symboler Art Klocka Vägg Dekoration Pedagogiska Elementär Visa Lärarens Eller

Ny produkt

168.93 kr

198.74 kr

-15%

Taggar:

älskar att titta på tabellen, mycket trä vägg klocka, vitt bord klockor, för själen, väckarklocka retro, modernt väggur, stor väggklocka station, 3d klocka vägg, kouko klocka vägg, klocka vägg

Modern design kemiska element periodiska akryl väggklocka vetenskap kemi symbol klockan kemi lärare eller

funktion:

1. Tillverkad av hög kvalitet akryl material, kemiska väggklocka är en hög kvalitet färg utskrifter med levande färger för att behålla sin färg under de närmaste åren.

2. Fina utförande och vackra kanter.Du kommer att uppskatta gedigen kvalitet och känsla i denna vackra klocka.

3. Bländande mode, detta dekorativ väggklocka definitivt kommer att locka uppmärksamhet på gästerna.

4. Du kan häng på en vacker pjäs i vardagsrummet, och det är en perfekt dekoration kommer att bli attraktiva centrum.Det kan även vara en perfekt dekoration för ditt rum eller din bokhylla om du vill.Du kan använda den hemma eller på kontoret, eller använda det överallt där du vill.Detta stycke är en praktisk och dekorativ klocka.

5. Detta stora arbete är också en bra present till nära och kära.

Funktioner:

Storlek: 30x30 cm / 12 cm

Material: gjord av akryl plast, färg utskrift

Tillbehör: AA-batterier krävs (ingår ej)

Batteriet fallet inte omfattas

Stil: A/B

Package lista:

1* kemiska väggklocka

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din Frakt address4. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.5. Om du inte har fått din försändelse inom 60 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!6. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. 1 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet). 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Väggklocka Typ Andra
Kemiska väggklocka klassrummet klockan
Kombination Skiljer
Diameter 0.0 cm
Bredd 0.0cm
Lärarens Eller Periodiska systemet av Grundämnen väggklocka
Formen cirkulär
Modell Nummer Väggklocka
Motivity Typ Digital
Vikt 300.0g
Material Plast
Stil Moderna
Body Material Plast
Gällande Placering Vardagsrum
Kemiska Symboler Art Klocka Kemiska Symboler Väggdekoration Klocka
mönster sammanfattning
Längd 0.0mm
Har Antik Stil
Form Enda Ansikte
Typ Av Bildskärm Nål

Liknande produkter