Najowpjg Skräddarsydda Älskling Hals Knappen Upp Brud Klänning i Spets Satin Tyll kjol Mermaid Bröllop Operationsrockar Vestidos noiva

Ny produkt

1 975.29 kr

2 469.07 kr

-20%

Taggar:

whitr bröllop klänning satin, brud klä högklackat, eb satin dress, sposa bröllop klänning satin, bröllop klänning mermaid, slips brud klänning, moderna mermaid bröllop klänning, brud klä taggar, plt satin dress, satin solig klänning

Najowpjg Skräddarsydda Älskling Hals Knappen Upp Brud Klänning i Spets Satin Tyll kjol Mermaid Bröllop Operationsrockar Vestidos noiva

1.M y vän,vårt bröllop klänningar är handgjorda i stället för massproducerat,det tyg som används är utmärkt,så jämför inte våra varor med andra låg bröllop klänning i priset, tack!

2.Priset är bara för att klänningen inte innehåller några tillbehör såsom handskar,jacka,slöja och underkjol.

3. Vi gör standard storlek eller custom made storlek,priset är detsamma, lämna oss din mätning om du väljer custom made, se nedan mäta instruktion.

1) Full Byst = tum eller centimeter

2) Midja =

3) Höfter =

4) Längd från axel till axel =

5) Längd axel till floor = (från axel till golv med skorna på)

6) Armseye(ärmhålet)=

7) Höjd= (från toppen av huvudet till golvet med skor på)

8) Klänning färg =vit eller elfenben

9) Klä tillbaka=korsett eller blixtlås

Material:alla våra brudklänning,brudklänning,brudklänning,aftonklänning,balklänning,brudtärna klänning,fest klänning,mamma till brudar klänning och andra bröllop-tillbehör-tyg är Satin, chiffong, taft, tyll, spets, sammet osv.Alla använda material av hög kvalitet.

om kunden kräver, såsom siden satin, bomull.Vi försöker vårt bästa för att uppfylla kundens krav.

Färg: du kan välja vilken färg du vill från färgkarta ,så berätta för oss, färg nummer.

Eftersom datorskärmar har kromatisk aberration, särskilt mellan CRT-skärm och LCD-skärmen, kan vi inte garantera att färgen på våra produkter kommer att vara exakt samma sak med de fotografier som du såg.

Vänligen välj storlek från standard storlekstabell.Om standard storlek som inte passar dig,vänligen skicka mig din faktiska mätningar som slag:

1) Full Byst = tum eller centimeter

2) Midja =

3) Höfter =

4) Längd från axel till axel =

5) Längd axel till floor = (från axel till golv med skorna på)

6) Armseye(ärmhålet)=

7) Höjd= (från toppen av huvudet till golvet med skor på)

8) Klänning färg =vit eller elfenben

9) Klä tillbaka=korsett eller blixtlås

Detta är en internationell transport.Objektet kommer att skickas med kurir från Kina till din adress.Vi kan lägga klänning inifrån och ut för att skydda beading eller snörning.Vi kommer att sätta klänning i en kurir väska.Steam tryck på rekommenderas efter internationella transporter

Vänligen bekräfta din order (rätt storlek, färg, stil) noga innan du bestämmer dig för att placera order.Alla beställningar är ordnade enligt din orderbekräftelse.

Som alltid, om det är ett problem eller om varan är otillfredsställande, vänligen kontakta oss först för en snabb och atisfactory upplösning, till exempel, återbetalning eller utbyte av en annan ny punkt för dig.

Vänligen kontakta oss för att återvända vid första inom 48 timmar efter mottagandet av varan.

Den returnerade varan måste vara i perfekt skick, som det var skickat till dig, har inte ändrats och har inte varit slitna.Om det finns någon damm, smutsiga fläckar, förändring och så vidare, vi ska inte erbjuda återbetalning.

Vi erbjuder GRATIS REPARATION på din klänning!Men portot för att skicka tillbaka och re-frakt kostnad du kommer att vara både på ditt konto.

Det krävs att varan eller klänningar bör returneras till oss inom 14 dagar efter det att returbegäran är godkänd.

1.Vi gör vårt bästa för att göra din online-köp så trevlig som möjligt, om du har några funderingar

tveka inte att kontakta oss så som vi verkligen vill att varje kund ska vara en nöjd kund!

2.Det skulle vara mycket uppskattat om du kunde lämna oss en positiv feedback,ge oss 5 stjärnor om du är nöjd med klänningen,kontakta oss först om det är några problem.du kan skicka e-post eller chatta med oss på nätet,alla mail kommer att besvaras inom 1 arbetsdag,om du inte har fått svar,vänligen skicka din e-post,kommer vi att svara dig så snart som möjligt.

Fråga 1: Kan jag returnera eller avbeställa klänningen om jag ändrar mig ?

A1:Även klänningar i standardstorlek är sydda efter beställningar från varje kund.Den egna arten av våra klänningar innebär avbeställning-och retur policy är striktare för dessa plagg än produkter, så det är viktigt att att beställa försiktigt.

Q2:jag är orolig för dimensionering och exakt storlek och passform på klänningen.Hur kan jag vara säker på att jag beställer rätt storlek och passform ?

A2: Jämför din unika mätningar med våra mäta guide använder vår made-to-order modell som gör ditt tillåter oss att klä baserat på din exakta mått för en anpassad passform klänning.

F3: Kan jag beställa den här klänningen i en annan stil/tyg/längd ?

A3:Varje klänning är noggrant anpassad för att matcha exakt vad ser du på bilden.Om du har din idé om att ändra klänning ,var vänlig kontakta oss innan beställning .

Verkliga Bilder Ja
Silhouette Mermaid/Trumpet
Tåg Kapellet Tåg
Ärm Stil Off the Shoulder
Meaterial Spets Satin Tyll
Vestido de noiva Ny Design Plus Size
Modell Nummer XCP505
Tillbaka Design Knapp
Säsong Vår,Sommar,Höst,Vinter
Objekttyp Bröllop Klänningar
Ärm Längd(cm) Klänning
Dekoration Lace
färg Vit,Elfenben, Vit,Champagne,Rosa
Åldrar Vuxna
Brudklänning Tyll
Klänningar Längd Golv-Längd
Halsen Älskling
Varumärke hyra lnyer
Midja Naturliga
Brud Klänning Hög Kvalitet Anpassa Till Salu
Vikt 3.5Kg
För Gravida Kvinnor No
kändis klänningar Rabatten
Inbyggd Bh Ja
Passar Passar trogen storlek,ta din normala storlek
Mode Element Enkla
Artikel Brudklänning

Liknande produkter