Blanda Hjärtat Formen Mönster Socker Stämpel Transfer Papper För alla Hjärtans Dag bröllop choklad dekoration ark kaka utsmyckning verktyg

Ny produkt

67.75 kr

Taggar:

san valentin dag, bakning mögel papper, blomma stämpel, panettone formar papper, cake, papper tårta mögel kronblad, grädda stämpel, Ätbara Papper, papper smörgås, pergament papper

1.Om din bekräftelse tid kommer, du fortfarande inte kan ta emot varor, kontakta då oss, vi kommer inte att förlänga leveranstiden första gången.

2.Om det efter 60 dagar ( Brasilien 90 dagar ) och du fortfarande inte får varan, vänligen kontakta oss, kommer vi att återbetala.

3.Ska du inte göra tvister inom 60days (Brasilien 90 dagar), detta är ovälkomna.Vi accepterar inte några tvister om inget spårningsnummer.

4.På grund av våra mest av produkt är bröllop/fest produkter , leveransdatum är väldigt viktigt för alla, så vänligen bekräfta att din bröllop/fest datum noggrant, om du inte har mer tid, skulle vi vilja rekommendera att du väljer express istället för kina inlägg , du kan ta emot paket inom 5-10 dagar om du väljer express, kommer vi att välja en billigare snabb för dig.

Hur att använda överföring papper(som visar videon):

1. Blanda sockret och äggvitorna i en liten kruka.

2. Ställ krukan med blandningen på bain-marie för 10 minuter, blanda en gång i ett tag, tills blandningen blir till vätska och du kan inte längre känna sig korn socker i det.

3. Torr botten av den lilla potten och överför blandningen till mixer skål och börja vispa tills det blir väldigt tjockt (ca 6-7 minuter).

4. Stoppa mixer, tillsätt strösocker och sakta återuppta blanda i ca 2 minuter tills blandningen blir extremt stabil.

5. Överför blandningen till bakverk väska, ordna Socker prägel på din ugn pan (grova sidan upp) och börja rörsystem.

6.Grädda i minst 120 minuter i 80°C (176°F).

7.Alltid med en Solfjäder ugnsvärme tills sockret kyssar är torr inuti och ut.

8. När du är färdig, ta ut ur ugnen och omedelbart separat socker kyssar.

När du gör beställningen,det innebär att du håller med ovanstående instruktioner.Skräddarsydda Blandning Hjärtat Formen Mönster Socker Stämpel Transfer Papper För alla Hjärtans Dag bröllop choklad dekoration ark tårta verktyg

Material: plast & socker pulver storlek: A4-storlek(20x30cm) Förpackning: 1st/pack eller 10st/förpackning(bestämmer vad har du valde)

Hur att Använda:

1, Sätta mat överföring papperet hemma på skrivbordet, sedan täcks det med choklad mögel.

2, Hällde smält choklad i formen.Skrapade den extra smält choklad av mögel.

3, Ta ut formen när chokladen stelnat helt.Du kommer att få vackra choklad med konstverk.

Obs: för att bättre din överföring, vänligen observera följande åtgärder: 1. Överföring papper och choklad kan inte ta kontakt med vatten och slam vatten 2. Välj choklad innehåller mer än 30% fett 3. Inte placeras transfer papper i en värmare eller nära andra värmekällor

1.Förvaring: Torrt,Svalt,Tätning (INTE i kylen)

(A)för direkt solljus

(B) du får inte knacka på vertikala ansikte

(C)inte sress och böj

(D) inte frysta frysförvaring

2 .Choklad överföring sheeet kan inte överlåtas helt

(A)Kontrollera om ytan av chokladen var glänsande eller inte, om någon, kan vara att choklad har

inte har svalnat helt eller du dra av överföring ark så tidigt.

(B) Kontrollera temperaturen på arbetsbänken är för låg eller inte.

(C) Kontroll av rumstemperatur och temperaturen upplöst choklad är för lågt eller inte

3 .Designen är vaga efter det att de överförts

(A) Kontrollera workbench är platt eller inte

(B) Kontrollera om din hand teknik är enligt den reglerade nivån att tillämpa choklad på

överföring blad eller inte.

(C) Hög temperatur av Choklad kommer att göra design blivit vaga också.

4 .Överföring ark är vidhäftning ömsesidigt när du öppnar paketet

(A) Kontrollera temperaturen i ditt bevara skick.

(B) Kontrollera Choklad Överföring Lakan är fuktiga eller inte.Om det var, utsätta den i solen för att torka.

Våra Fördelar

1. Många Stilar för dig att välja

2.Små MOQ

3.Accepterar egen logga/design

4.Kvalitet Absolut säker

5.Konkurrenskraftiga Priser

Obs: på Grund av skillnaden mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på objektet.Vi garanterar stil är samma som visas på bilderna.Tack!

Certifiering SGS
Typ Bageri & Konditori Verktyg
Modell Nummer tårta dekoration
Bageri & Konditori Verktyg Typ Chocolate Mold
Kit Nummer >12
Har Miljövänlig
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Plast

Liknande produkter