Utlösning Försening Kanin Vibrator Ring Manligt Kön Leksak GSpot Penis Erektion Ring Prostatacancer Massageapparat för att Man Cork Med Massager Borste

Ny produkt

104.97 kr

238.58 kr

-57%

Taggar:

skenande kanin vibrator, mina sexleksaker, kön leksak, bdsm leksak, sex, vibrat, peni ring, snopp, ring tunn finger flicka, bön ring

Om produkten:

1. Vibrerande penisring med Massager Borste utformad för att träffa klitoris & bollar, för längre kraftfull stimulans.Läge : 9 stark och varierad vibrationer inställningar för att uppleva olika känna passioner.

2. Hur att använda : Utformad med en knapp,med ett långt tryck på knappen i 3-5 sekunder för att slå på / av, tryck kort på för att ändra vibrations hastighet.

3. Material : Kropp säker silikon, Flexibilitet och elastisk,luktfritt och hud-vänliga,hälsa och säker att använda.

4. Förpackningen storlek : 150*60mm .

5. Vattentät klass: Liv Vattentät.

6. Laddning : USB-laddade , lika lätt som att ladda din smart phone!Laddtid : Ca 2 timmar, med Hjälp av tid : Ca 1-1.5 timmar när det är fulladdat.

1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2.Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3.Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4.Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5.TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6.Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7.På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1.12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

3.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!

1.Dina synpunkter är mycket viktiga för vår Verksamhet är utveckling, Så lämna gärna Feedback 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter, Tack så mycket.

2.Inte lämna Negativ Feedback utan att be oss om hjälp, är du välkommen att Kontakta oss först om du har några problem.Feedback är vårt liv, innan du lämnar en neutral eller negativ feedback, vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning, Vi kommer att besvara alla meddelanden så fort som möjligt, Tack på förhand för ditt tålamod.

Varumärke YUECHAO
Effekt USB-Laddning
Vikt 45g
Material Silikon
produkt storlek 12.2*4.4*5.2 cm
färg svart
Funktion 9 frekvens
Typ G-Punkten
Vattentät Livet vattentät
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer Utlösning Försening Kanin Vibrationer
Råvaru-Certifiering ce
Laddtid 3h

Liknande produkter