Moc Är Inrett I Retro Tåg Grizzly Lägenheter Loco Byggstenar Vintern Semester Tekniska Järnvägen Modell Tegel Leksaker Julklapp Barn

Ny produkt

716.01 kr

1 037.69 kr

-31%

Taggar:

moc, blockera bygga, lego moc, leksak i trä, bil lego technic, disney princess, blockera technic, batman bil, lego technic, moc technic tank

Moc är inrett i Retro Tåg Grizzly Lägenheter Loco byggstenar Vintern Semester Technic Järnvägen Modell Tegel Leksaker Julklapp Barn produktnamn :MOC-48524 Category:MOC Världen Detta Kit Innehåller:(C5133) 1170 DATORER god kvalitet tegel PDF byggnad instruktion Storlek: L : 6 cm Längd : 48 cm Höjd : 8 cm OBS !Produkten paketet inte innehåller klistermärken och är elektroniskt och skrivas ut.Inte inkluderar motor, generator .Den tryckta delar ersättas av vanliga delar och inte innehålla tredje parts tillbehör.Den manuella och renderingar är endast för referens och är föremål för den faktiska delar paket.Denna produkt är en MOC produkt och inte kommer med ett papper manuellt.När du skickar in din beställning, vänligen ange en e-postadress och vi kommer att skicka elektronisk broschyr till din e-postadress.Alla delar är kvaliteten kontrolleras innan leverans, så om du hittar några saknade eller skadade delar, oroa dig inte.Vänligen kontakta oss och vi kommer att skicka dem till dig omedelbart gratis.

OBS !Produkten paketet inte innehåller klistermärken och är elektroniskt och skrivas ut.Inte inkluderar motor, generator .I fallet MOC du väljer att inte komma med en motor, måste du köpa en motor dig själv, du vara bekant med den.Den tryckta delar ersättas av vanliga delar och inte innehålla tredje parts tillbehör.Den manuella och renderingar är endast för referens och är föremål för den faktiska delar paket.Denna produkt är en MOC produkt och inte kommer med ett papper manuellt.När du skickar in din beställning, vänligen ange en e-postadress och vi kommer att skicka elektronisk broschyr till din e-postadress.Alla delar är kvaliteten kontrolleras innan leverans, så om du hittar några saknade eller skadade delar, oroa dig inte.Vänligen kontakta oss och vi kommer att skicka dem till dig omedelbart gratis.

Varning:

Du behöver DIY av dig själv för att bygga upp leksaken.Bra för barnen att leka och studera. 1. Om skydd tid är på väg att passera, snälla berätta för oss att förlänga skyddet i tid för dig. 2. Om du hittar några delar missat eller trasig,kontakta oss innan de lämnar en negativ eller neutral granskning.Vi kommer att prova den bästa för att lösa problem.Tack! 3. Om det inte finns någon spårning information, vänligen kontakta oss för att kontrollera information. 4. Om det är några problem om vår produkt och logistik, etc.Vänligen meddela oss.Vi kommer att erbjuda den bästa tjänsten för dig. 5· Vi erbjuder drop shipping service.Välkommen till grossist.Bli en fan av butiken, kan du njuta av fler rabatter, jag kommer att uppskatta din bra feedback ,Tack!

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)
Streckkod Ja
Plast Block Form Självlåsande Tegel
Varning Inga klistermärken, endast elektroniska manualer
Typ BLOCK
Kön Unisex
Certifiering 3C
Plast Typ ABS
Åldersgrupp > 3 år gamla
Modell Nummer MOC-48524
Material Plast

Liknande produkter