Grossist Fabrik elektrisk gitarr TL basswood Blå färg 6 string musikinstrument Fri frakt guitarra gitarr accesscries

Ny produkt

1 309.88 kr

Taggar:

aria flying v-gitarr, elektriska gitarrer, hög kvalitet elgitarrer, vintage les paul custom, Ibanez, vänsterhänt gitarr les, populära elektriska gitarrer, 8 strängad gitarr musik, elgitarr tl, naxjoy

Kropp:Bas trä

Finger board:Lönn

Hals: Lönn

Hårdvara:Krom

Stil:TL

profil:

Välkommen till vår butik på nätet.vi garanterar att du får vad du ser, och att ni alla kommer att behandlas med professionalism och hospitality.by du kan kontakta oss för fler bilder om du älskar en av våra artiklar.

om du vill få en unik konst, vänligen låt oss veta.skulle vilja bygga en gitarr som per dina krav.

vi är gitarr fabrik i kina.många av våra gitarrer säljs till europa, nordamerika, sydamerika, australien, etc.vi tror att vi kan erbjuda dig kvalitet gitarrer med rimliga priser.

vår garanti:

testa varje gitarr (såsom tinnitus, ljud test, avsluta) innan den skickas för att se till att & i bra skick.om du har ett problem eller inte är nöjd med vår gitarr, vänligen meddela oss omedelbart om du har fått.vi kommer att göra vårt bästa för att hitta det tillfredsställande.

leveransinformation .:

paket vanligtvis kommer att skickas ut via EMS, eftersom det kommer att ta dig mycket mindre, och det kommer att ta ca 3-8 dagar för att komma fram till din dörr.

Faktureringsinformation .:

www.mezzaluna.se escrow, kreditkort, bank till bank överföring, western union, etc.

returrätt:

om du känner att artikeln är inte som beskrivs, kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet.Betalning återbetalas efter det att vi har mottagit.Snälla, se till att måste returneras i originalförpackning och i oanvänt skick.ingen återbetalning sker om frakt och hantering.

Greppbräda Material ROSEWOOD
Lämplig för Hem-skolgång
Sträng Vinter Stängt Knopp
Typ Elgitarr
Pickup Passiv Typ Stängt
Båge Material 1
Rygg / Sida Material Alträ
Varumärke Bisamråtta
Body Material Alträ
Tonen Position 21
Modell Nummer TL

Liknande produkter