2st Drop Shipping Naturliga Klar kvartskristall Ädelsten Punkt Meditation, Reiki Healing Chakra Rock kvartskristall Eller Trollstav

Ny produkt

144.45 kr

Taggar:

Crystal Pelare, rosa turkos sten, cherry kvarts, druzy kvarts, ädelsten gul, hänge rosenkvarts, halsband med rosa kvarts, klar kvarts kristall, cherry kvarts hänge, kvarts lubb

naturliga klar kvartskristall ädelsten punkt

material: naturlig klar kvartskristall

användning: ger energi, chakra healing, eller

storlek : ca 5cm per st

vikt: 60-70 g per st

förpackning: med bubbelplast på insidan och säker väska utanför.

leverans: din beställning kommer att levereras inom 3 dagar efter att få betalning

Observera: produkten kommer att skickas slumpmässigt, men vi lovar att vi kommer att ge dig den bästa produkten om du beställer från vår butik.och du kan också lämna meddelande till mig om du behöver exakt den produkten.Jag kommer att svara dig och visa bilder.

som vi vet den klar kvarts är en renhet i sten, så vi kan ta det med oss som en ficka crystal eller bara lägg den i vårt rum, kommer att ge energi.

vi vet alla att det är inte samma blad i världen, för att de är naturals, även alla våra ädelstenar är naturals, så det kommer vara lite olika från varje bit, men vi lovar att vi kommer att ge den bästa kvaliteten för dig om du gör en beställning från oss, hoppas våra ädelstenar kommer att ta er lycka till!

happy shopping

1: paket kommer att skickas med china post.Om paketet försvinner eller skadas på posten , kommer vi att återbetala dig eller skicka dig ett nytt.

2: Betala skatt betalning

3: Alla bilder är tagna i naturligt ljus.

4: tull avgift skall betalas av dig själv

om det finns några problem är du välkommen att kontakta mig, det kommer att bli min ära i att ge bra service för dig.

Varumärke DH JINGKA
Regional-Funktionen Kina
Tema Kärlek
Stil Pastorala
Material Sten

Liknande produkter