Min Hjälte Den Akademiska Världen Penna Fall Cosplay Prop Duk Dragkedjan Stor Kapacitet Brevpapper Väska Brevpapper Rutan Paket

Ny produkt

44.36 kr

Taggar:

holo pancil fall, gurashi sumikko, casmic penna fall, fallet penna, peint penna fall, silver glitter penna fall, gym sack, stationeri, klocka med penna, pvc-påse

Många betalningssätt stöd ,ni kan kolla innan betalning.

Vänligen betala inom 7 dagar efter beställning.

Vi har gratis eller debiteras fraktkostnaden kan du välja Själv .Vi levererar måndag - fredag, exklusive helgdagar.Vänligen skicka oss ett e-post INNAN din betalning om du vill ändra leveransadress.

Standard Tjänsten tar ca 18-25 arbetsdagar.Observera att den här tjänsten är INTE spårbar.

Förenklat Tjänsten tar ca 10-15 arbetsdagar.Det?s spårbar genom ditt land post office Eller (Kina EMS hemsida).

Leveranstid under semestertider (Jul, Kinesiska Nya Året etc) kunde vara längre tid än vanligt.Vänligen lägg till ytterligare 5-10 dagar som en försening.

Returnerar Sikt

Om du fått en felaktig vara, kunden har upp till 7 dagar från mottagandet för att begäran om återbetalning eller utbyte till en ny.

Om du fått fel vara, måste varan returneras i sitt ursprungliga och i oanvänt skick & måste också vara i sitt ursprungliga låda och förpackning.

Vi tillåter inte berättigar till exportbidrag eller utbyte på grund av en förändring i sinnet.Läs igenom hela beskrivningen som en guide innan du lägger ett bud.När alla steg har tagits för att se till att vi skickar ut rätt objekt, det kommer att finnas tillfällen när du tar emot objekt som skiljer sig från den beskrivning.I sådana fall ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan rätta till situationen.Din tillfredsställelse är viktig för oss och vi värdesätter din verksamhet.

Om Oss

Efter 6 år framgångsrik försäljning på www.mezzaluna.se, vi bestämde oss för att börja vår nirvana.Vi är idag specialiserade på Kvinnor?s och Kid?s Mode.Vi värdesätter varje enskild kund samt grossist.Vårt lager är beläget i Yiwu, som är den största liten råvarumarknaden i Kina.Vi erbjuder våra kunder fantastiska besparingar jämfört med priser som erbjuds av traditionella återförsäljare för liknande eller identiska produkter.Vi ger native-tal kundtjänst på engelska, franska och Kinesiska.

Tveka inte att kontakta oss när som helst före och efter ditt köp, och vi är fast beslutna att din 100% nöjda kunder.Vi tillbaka vårt engagemang med superb service, 100% full pengarna-tillbaka-och en nöjd kund garanti.

Köpa Med Förtroende!

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Ålder >6 ÅR GAMLA
Användning Skolor & Kontor
Typ Penna Väska
Storlek Other
Material Läder
Nyhet No

Liknande produkter