50st A4 Klistermärke Fotopapper för Bläckstråleskrivare etikettark Vattentät Fotopapper av Hög Blank Självhäftande Papper för Bläckstråleskrivare

Ny produkt

117.08 kr

118.25 kr

-1%

Taggar:

a4 glättat papper, reglaget för foto, canon papper, gopro klistermärke, borsta ut, a4 premium inkjet fotopapper, color label printer, sullen, inkjet klistermärke, canon pixma-skrivare

I Punktform:

1、Praxis i Användning: Kan skriva och rita med penna.

2、Enkel Operation: Designa dina egna mönster, helt enkelt klippa och stick.

3、Bra Design: Foto glättat papper för Bläckstråleskrivare Skriver ut A4 x 50 Ark.Skapa professionella snapshot-bilder.

4、Bred Tillämpning: Det papper som kan användas i bläckstråleskrivare.Perfekt för fotografisk kvalitet och färgglada grafiska produktionen.

5、Långvarig: skriv Ut din mest värdefulla stunder på ditt premium-fotopapper.Njuta av enastående och bestående resultat.

Specifikation:

Material: papper

Storlek: A4(ca 210 x 299 mm/8,3 x 11,7 tum)

Papper är klar typ: blank

Passar för: bläckstråleutskrifter

ANTAL: 50 Ark

Packlista:

50 x Glansigt Inkjet Photo Sticker Papper

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans. 1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti. 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Varumärke tmddotda
Kompatibel Action Kamera Varumärke NIKON
Typ Action Kamera Tillbehör Kit
Modell Nummer -

Liknande produkter