DC 12V 60W Micro Elektriska Membran Pump Automatisk Switch 5L/min Högt Tryck biltvätt Spruta Vatten Pump 0.8 Mpa 5L/min

Ny produkt

74.71 kr

155.65 kr

-53%

Taggar:

condor pcp, sprutans pump, hydraul pump, oljepump överföring, belysning tryckvakt, 12v membranpump, bakgrund för födelsedagsfest, bar vatten pump för höga tryck, akvarium pumpa vatten, vatten-hydrauliska

DC 12V 60W Högt Tryck Micro Membran Pump Automatisk Switch 5L/min Intervall 8m Vatten Pump Husvagn Camping Båt

Beskrivning:

Denna höga kvalitet DC micro membranpump med en tryckvakt kommer att automatiskt att stängas av när trycket i utloppet är tillräckligt stor.Och kör igen när trycket går ner.

Det är inte en bra idé att låta den här pumpen går torr för länge.Denna typ av produkt kan tillämpas på tillfällen, vilket har efterfrågan på energisparande och täta koppling, såsom maskin tvätt, mata vatten till ett system för solenergi, och fjärrkontrollen automatisk styrning system för att förmedla vatten och upphävande av vatten, etc.

Funktioner:

1. Med en tryckvakt blir det automatiskt att stängas av när trycket i utloppet är tillräckligt stor.Och kör igen när trycket går ner.

2. Montering fötter är i gummi istället av styv plast, som ger ganska bra vibrationer.

3. Inbyggd tryckvakt, det automatiskt att slås på och av när du stänger din kran eller munstycke på och av.

4. Vatten inlopp och utlopp gränssnittet ansluter med silikon eller PU PE-rör.

Specifikationer:

Volt: 12V

Effekt: 60W

Flöde: 5L/min

Högsta Arbetstryck: 116psi (0.8 MPA)

Pumpa Huvud: 50 meter

Utbud: 7 meter

Storlek: 9,9 x 16,7 cm / 3.9" x 6,6"

Linans Längd: 29 cm / 11.4"

Paket Vikt: 688g

Användning: Kan användas för trädgård sprinkler, dusch, vatten kranar i båt, husvagn eller husbil.Jordbruksändamål: spray för gården kemiska bekämpningsmedel.

Paket Ingår:

1 x självsugande Pump

Observera:

1. Detta är en produkt med reflux ventil design.

2. Motorn fortfarande inte sluta köra även utloppet är blockerad men reflux ventil öppnas och vattnet cirkulerar i pumpen och i denna situation. 3. Denna typ av produkt kan användas till tillfällen som har låg nivå av efterfrågan på energisparande.

4. Låt 1-3cm fel på grund av manuell mätning.Tack för din förståelse.

Om feedback

Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Betalning

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Om frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack

Retur och Återbetalning

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

Varumärke WALFRONT
Certifiering INGEN
Tryck Högt Tryck
Användning Vatten
Effekt Hydraulisk
Bränsle 0
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Teori Cirkulationspumpen
Ansökan Trädgård Sprinkler
Struktur Membranpump
Modell Nummer Vattenpump

Liknande produkter