Fri frakt 30 st seriefigur plana harts PR 14518

Ny produkt

44.08 kr

Taggar:

diy harts, platt baksida plana harts, planar, flatback harts, anpassad harts, tillbaka hemma harts, hyvel harts, plana charm, platt harts, flatback plana harts

Välkommen grossistförsäljning och din egen exklusiv design.

Storlek ungefärliga 42 mm*25mm

1.Punkt detaljerna

Skick: Ny: En helt nya, oanvända, oskadade objekt (inklusive handgjorda objekt).

Färg: samma som bild

Kvalitet: alla material som används är kvalificerad för export till Europa och USA-marknaden, färgbeständighet är upp till nivå 4.Azo-fri.

2. Användning

Perfekt för scrapbooking, Hairbows eller utsmyckning till precis vad som helst.Det är platt tillbaka harts.Det kan placeras på en plan yta.Det är lätt att placera på bågar eller andra hantverk som du arbetar med.

3. Frakt (Fri frakt)

A) Usa via e-paket: 8-15 arbetsdagar.

B) Andra länder Kommer att skicka av Kina postar air mail med kollinummer och sista 15-30 arbetsdagar.

C) Om den totala ordersumman är över $150, posten kommer att levereras av DHL gratis leverans dagen kommer att vara 3-7working dagar.

4.Betalningsvillkor

Vi accepterar SPÄRRADE & PayPal, alla andra betalningsvillkor, är du välkommen att kontakta oss.

5. Returrätt

Om din vara är felaktig, kommer vi med glädje att ersätta det för dig.Kontakta oss för att återvända riktningar.Alla objekt inspekteras innan de levereras, därför **INKÖPARE** står för returfrakten.

Vi försöker svara på ditt e-mail inom 24 timmar - kanske senare om det är en helg eller en semester.Kontrollera din SPAM-mapp - ibland din säkerhet kommer skicka det till att kuvert av misstag.Vänligen kontakta oss igen om detta inte är fallet.

Typ Av Produkt Andra
Modell Nummer pr 14518

Liknande produkter