Svart reservoarpenna/kulspetspenna Svart Färg PU-Läder Blixtlåset Fall för 48 Pennor Populära Office-College upptagna Eller

Ny produkt

139.57 kr

232.62 kr

-41%

Taggar:

godis slips, väska cello, reservoarpenna trä, fontän penna jinhao, fontänen bläck penna, fontän penna svart mont, grå bläck, aluminium reservoarpenna, fountian svart penna, 75 tum pekskärm

69704 HOT FÖRSÄLJNING

Funktioner:

Helt ny och hög kvalitet

Svart läder penna

Bra kvalitet PU läder

Svart Dragkedja

Penna för 48 pennor

Specifikationer:

Kapacitet: 48 st pennor

Färg: svart

Material: PU läder

Storlek: 330 x 250 x 20mm

Netto vikt: 320.8 g

Paketet Innehåll:

1 x Fontän Penna

1) Köpare ansvarar för import, tullavgifter och skatter, om någon.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma de ytterligare kostnader ställer på varan innan man köper.

2) www.mezzaluna.se inte har stöd för paypal, men om kunden vill använda, kan du gå under linje,och måste göras inom 3 dagar från inköpsdatum.

1) vi skickar alla våra produkter till hela världen inom 48hours av kina postar registrerat mail/ePacket/kina inlägg vanliga små paket/DHL/EMS.

2) Ibland kan det ta upp till 4-7 veckor på grund av stränga egen Inspektion.

3) Service-transit tid tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

4) Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress måste matcha din leveransadress.

5) Efter att skicka till inlägget(visa väntar köparen tar emot varor), Vi kan inte ändra adress längre,så vänligen kontrollera adressen innan det.

6) Om du inte har fått din försändelse inom 40 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

1) Om produkter är inte samma sak som desription eller bryts i transit.Vänligen kontakta oss inom 7 dagar och ta ett foto ,kommer Vi att skicka igen eller att återbetala pengarna till dig. 2) du av någon anledning inte är nöjd med de varor, vi accepterar returer och byten inom 7 dagar efter att du fått din vara och du måste betala för fraktkostnaden.

3) kan Du kontakta oss genom att lämna oss ett meddelande enligt denna ordning på www.mezzaluna.se eller genom att Trademanger, kommer Vi att svara dig så fort som möjligt.

OM DU VILL GÖRA DROP SHIPPING AV PRODUKTER , är du välkommen att kontakta oss och ange avsikten.Jag kommer att vara i 6 timmar i tid för att svara på din förfrågan, vi ger ytterligare produkt, visa bilder och video introduktion, om du har idéer ,Vänligen kontakta oss.

färg
Tjocklek Andra
Användning Andra
Typ Förvaringspåsar
Gäller Utrymme Vardagsrum
mönster Platt Typ
Modell Nummer 1 x Fontän Penna
Specifikation Other
Produkten Andra
Har Miljövänlig
Varumärke OUTAD
Form Väska Komprimering Typ
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Formen Torget
Kapacitet 48 st pennor
Storlek 330 x 250 x 20mm
Material PU-läder

Liknande produkter