GONEX 38L Ultralätt Packbar Duffle axelväska Urban Bärbara Daypack för utomhussporter Tonåring Cykling Gym Kort-resa

Ny produkt

111.48 kr

117.35 kr

-6%

Taggar:

väska resa, duffelbag, daypack utomhus, herschel, ryggsäck wenger, fågel utomhus, gonex, skuldra väska, tshirt urban, man urban väska

Beskrivning: Gonex är ett registrerat varumärke som specialiserat sig på offentlig sport produkter.Våra produkter är utrustad med stark rivstyrka, stor kapacitet och låg vikt.Dess höga kvalitet och hållbara material ger ett bra språkbruk erfarenhet.Dess fashionabla och enastående design kommer att göra din resa mer färgstarka och graciös.Funktioner: 1.Produkt Mått (Utvikt Storlek): 22.44*11.42*8.66 tum** 2.【Slitstark och Lätt】Tillverkad av vattenavvisande& wear resistent 70D nylon tyg och PU-beläggning på insidan.Stark rivstyrka.Den väger endast 0,4 kilo.Det är lätt och mjuk. 3.【Vikbara & Bekvämt】Det kan vikas ihop till en riktigt liten kompakt tar upp så lite utrymme, men öppnar upp för att ha om 38L kapacitet.Denna bärbara lätt väska kan bäras av axel eller cross-organet för olika stilar. 4.【Mångsidigt】Din bästa följeslagare för kort-och-retur-resa, kan serveras som en daglig användning väska - gå till gymmet, helg, flygplan carryon, shopping, etc. 5. 【Rimlig Design】Sida elastisk mesh ficka är utformad för enkel tillgång till vatten flaska, etc.Den stora fickan har med U-formad dragkedja, så bekvämt att få dina saker.

Grundläggande Information

Mått: 22.44*11.42*8.66 tum

Vikt: 0.4 pund

Kapacitet:38 L

Paketet Innehåller:1*Gonex Ultralätt Packbar Duffle

Hopfällbar Och Bärbar

Stark kompressibilitet - genom att vika höger ficka, det kan vikas ihop till en liten väska för bärbara för att bära.Det är perfekt som ett extra väska när du är på en resa och köpa en massa saker!

Lätt & Bekväm

Tillverkad av 70 D nylon, det är super lätt och bärbar.

Med vadderad och justerbar axelrem, din axel kommer inte känna sig alltför stressande när de utför.

Uppmärksam & Bekvämt

Sida elastisk mesh ficka är utformade för din vattenflaska, etc.

U-format blixtlås är utöver det vanliga samtidigt med två-vägs, det är säkrare och mer bekvämt.

Modern Och Cool

Kortfattad utseende går bra med dina outfits.Oavsett du gå till sport eller gå på en kort affärsresa, kan det passar dina behov.

Detaljerad Artikel

Funktion Cykling/ Gym - / Kort-resor
Kön Unisex
Regnskydd No
Modell Nummer Ultralätt Packbar Crossbody Väska
Material 70D nylon tyg
Varumärke gonex
Ryggsäckar Typ Softback
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter