100ST Disponibla Massage Bord Ark Spa Lakan Vattentät Tjock Bädd Täcka För Skönhetssalong Massage Sängar Hemma i Soffa Täcka

Ny produkt

327.11 kr

414.10 kr

-22%

Taggar:

bed sofa, kort sofföverdrag, elektron cigarett vape, skönhet kvinnor, bed hund, lakan mi, ledande massage madrass, refil lakan, påslakan sunset, massage täcka bordet

I Punktform:

1、1. Varje individuellt förpackade för god hygien, och den disponibla papper kan placeras.Mycket lämplig för massage sängar.

2、2. Bladet är tillverkad av hög kvalitet non-woven, och det är mjuk, luktfri, professionellt desinficeras, och icke-irriterande för huden.

3、3. Plåten är tunn, slitstark, bra andningsförmåga och lätt, med kompakt struktur, det bryr sig för din njutning tid.

4、4. Mycket lätt, andas men stark disponibla papper.Bladet kan på ett effektivt sätt undvika korskontaminering, och det är säkrare och mer hygienisk, vilket är mer trovärdig av kunder.

5、5. Bärbar blad är mycket lämplig för massage terapeuter som behöver resa en hel del till kundernas hem.

Funktioner:

1. Varje individuellt förpackade för god hygien, och den disponibla papper kan placeras.Mycket lämplig för massage sängar.

2. Bladet är tillverkad av hög kvalitet non-woven, och det är mjuk, luktfri, professionellt desinficeras, och icke-irriterande för huden.

3. Plåten är tunn, slitstark, bra andningsförmåga och lätt, med kompakt struktur, det bryr sig för din njutning tid.

4. Mycket lätt, andas men stark disponibla papper.Bladet kan på ett effektivt sätt undvika korskontaminering, och det är säkrare och mer hygienisk, vilket är mer trovärdig av kunder.

5. Bärbar blad är mycket lämplig för massage terapeuter som behöver resa en hel del till kundernas hem.

Specifikation:

Namn: Disponibel Lakan

Storlek: ca 180*80cm/70.87*31.50 tum

Material: icke-vävt tyg

Packlista:

100*Lakan

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 60 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 6. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

Typ Platt Ark
Vikt 1000g
Material Andra
Stil Andra
Trådantal Andra
Klass Andra
mönster Andra
Tyg Räknas Andra
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ Av Mönster Andra
Åldersgrupp Andra
Modell Nummer Disponibel Massage Bord Ark

Liknande produkter