OS-guide för ljus till medium fiske program fiskespö Reparation av fiskespö Byggnad

Ny produkt

47.88 kr

Taggar:

fiske tång pesca, rod sougayilang, guid-stav, fisk rod, bygga rod, älskar pesca, Rod, båten karp, eva fiskespö guider, river fiskespö guider

Guide : OS

- - för ljus till medium fiske program

Storlek : #6/8/10/12/16/20/25/30

Färg : Silver / Svart /Blank Grå

Samma storlek i en väska:

storlek 6, måste vi sätta 25st i väska

storlek 8, måste vi sätta 25st i väska

storlek 10, måste vi sätta 25st i väska

storlek 12, måste vi lägga i en påse 20st

storlek 16, måste vi lägga i en påse 20st

storlek 20, måste vi sätta 15st i väska

storlek 25, måste vi sätta 10st i påse

storlek 30, måste vi sätta 10st i påse

Om du har en stor order , vänligen kontakta vår personal .Vi lovar: Partihandel ska ha hög kvalitet och låga pris

Leverans försening & spårningsnummer

1. Spårningsnumret kommer att skickas till dig när vi har skickat din order.Om det är någon försening, det kan orsakas av dåligt väder eller egen inspektion.Om du fortfarande inte kan ta emot varan inom 25DAYS, vänligen kontakta oss.

2.Vi försöker vårt bästa för att du ska få önskade produkter så snart som möjligt.Om du får fel produkter på grund av sjöfart fel, vänligen kontakta oss för utbyte eller återbetalning.Om den är skadad , vänligen vägra att acceptera och kontakta oss så snart som möjligt.

3.Vi är inte ansvariga för fel eller obeställbara adress.Vänligen ge oss din fullständiga adress och Telefon-nummer och se till att din adress är korrekt och levereras.

Returrätt: Villkor för försäljning betalning ska ha inkommit inom 3 dagar från auktionens slut.Alla icke-betala budgivare kommer att redovisas.Produkter utan någon kvalitet problem inte kan återbetala.Produkter med kvalitet problem inom 7 dagar kan återlämnas och återbetalning.Produkter med kvalitet problem inom 30 dagar kan returneras och ersättas.Produkter med kvalitet problem inom 1 år kan vara tillbaka och repareras.

·Observera: håll den i gott skick och kunden måste betala för returfrakt, tack:)

VARJE PRODUKT HAR 12 MÅNADERS GARANTI!!

Feedback Politik: Kunden är alltid NÅGOT.1 Vi bryr oss om våra kunder och förstå den oro och frustration som du kanske har, och kommer att göra vårt bästa för att lösa de problem..Vi strävar efter att besvara alla mail så snabbt som möjligt, men på grund av hög e-volym kan det ta tid för oss att svara.Tack på förhand för ditt tålamod!Kontakta oss först innan de lämnar en negativ, kommer vi att hitta en lösning för att möta dina krav och öka tillfredsställelsen.På grund av att vissa ISP: SPAM-filter inställningar, kan du inte kunna ta emot vår e-post svar; om du har problem med att ta emot våra e-postmeddelanden, kan du behöva använda ett annat e-postkonto för att kontakta oss. ·Om du är missnöjd med det objekt för vilket skäl som helst inom 3 dagar från punkt mottagandet, kan du returnera den och få en återbetalning(avdrag för den shippng).

Arbetstid:

Vår Plikt Tid

Kina Tid

USA(pacific time)

Start

Slutet

Start

Slutet

Måndag

AM-9:00

KL 18:00

Söndag

KL 17:00

Måndag

ÄR 2:OO

Tisdag

AM-9:00

KL 18:00

Måndag

KL 17:00

Tisdag

ÄR 2:OO

Onsdag

AM-9:00

KL 18:00

Tisdag

KL 17:00

Onsdag

ÄR 2:OO

Torsdag

AM-9:00

KL 18:00

Onsdag

KL 17:00

Torsdag

ÄR 2:OO

Fredag

AM-9:00

KL 18:00

Torsdag

KL 17:00

Fredag

ÄR 2:OO

Lördag

Av Plikt

Fredag

Lördag

Söndag

Av Plikt

Lördag

Söndag

Under plikt tid ,vi kan ge dig ett snabbt svara.Om vi är ute på arbete ,vänligen ha tålamod och stor för att ge oss lite mer tid ,inte bara lämna neutral eller negativ feedback utan meddelande ,tack för ditt samarbete !

Modell Nummer OS
Material Rostfritt Stål
Hårdhet HÅRT
Varumärke NooNRoo
Läge SJÖN
Kategori Lura Stav

Liknande produkter