Bergsigning Silikon med Non-slip skoskydd Stegjärn 19 Tänder och Klor Micro Spikes Skor Ice Traction System Isbroddar

Ny produkt

91.06 kr

140.02 kr

-35%

Taggar:

turkisk raki, ice sko, crampon berg, schoenen poppen, klättra is, ice dragkraft, crampon is, stegjärn för is och snö, schoenen kindere, crampon

Beskrivning :

Det svetsade kedja som är vridna länkar garanterar styrka och hållbarhet.Slitstark spikes har värmebehandlad 201 stainless steel rails, som inte rostar, och är starkare och mer hållbara.

Hög kvalitet silikon är utrustade med hög elasticitet och kommer inte att riva eller avbrott.Ger flexibel och ljus hela dagen dragkraft lösningar.

Lämplig för alla människor, som lämpar sig för olika typer av sport skor, skor och stövlar.Remmarna på skorna håller skridskor på plats.En storlek passar alla och kommer inte att skada dina skor eller stövlar.

De kan också lagras i förvaringsväska med förutsättning, som kan vara lätt att fästa på ryggsäcken med hake.Dessutom, även stående, kan du dra dem till dina skor inom några sekunder.

Den bästa lösningen för perfekt grepp och säkerhet-få ett säkert sätt i fuktigt gräs, lera, snö och is.Oavsett om det är promenader på isiga stigar eller gräs, jogging eller vandring.

Specifikationer:

*Tänder:19

*Färg:Svart,Orange

*Funktion:Anti-Slip

*Material:Rostfritt Stål och TPE

*Skor typ: Fotvandring stövlar, sportskor, Fiske stövlar och bergsklättring stövlar,etc.

Paket Mått : 9,8 x 7.4 x 1,1 cm; 9.44 Gram

Paket Ingår:

1 par isbroddar

Typ Isbroddar
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter