10ST MAX9814ETD+T MAX9814ETD ADB TDFN-14 Nya original

Ny produkt

69.74 kr

Taggar:

ze551ml, bas, luna 2, music man bas, max9814, esp32 ethernet, r820t2, control tv, 128GB, elritsa set

Välkommen till vår butik!

Vi erbjuder lågt pris och hög kvalitet på produkterna och mest tillfredsställande tjänster

Om du behöver köpa ett stort antal produkter, vänligen kontakta oss, priset kan ge det lägsta priset, låt oss lyckliga tillsammans .

Köpare meddelande:

1. Vårt företag kan köpa andra Elektroniska tillbehör och IC delar för dig.Du bör berätta klart om produktens kvalitet, suffix,inkapsling och så vidare.

2. Vårt företag är en enhet för administration.Vi har massor av kvaliteter som vi inte kan ladda upp dem alla.Mycket kvalitet att köpa kommer att vara mycket billigare.Kontakta mig om du inte samtycker till våra priser.

3 .Undvika skada eller förlust i överföringen.Vänligen seriouly in de delar när du får dem.Logga inte in om det är något fel.Och kontakta mig på en gång.Låt oss lösa problemet tillsammans.

Frakt

1.Vi kommer leverera varor inom 3 arbetsdagar efter att betalning har nått.

2.Vi kan skicka till dig med Flygpost/DHL/TNT/EMS/Fedex.Vg kontakta oss direkt och vi kommer att använda dig på bästa sätt.

3. Köparen är själv ansvarig för alla skatter och/eller avgifter tas ut av sitt land.Och varorna kommer att Markeras som "gåva" eller "prov" för att förenkla din tullklarering och mindre avgift.

Feedback

1.Om du är nöjd med våra produkter, kan du ge oss en positiv feedback, tack för ditt stöd.

2.Om du inte är nöjd, vänligen låt oss veta.Din konstruktiva råd kommer att vara vår motion om att se över och förbättra, tack för din förståelse.

Returer

Returer accepteras.Varan skall vara i ursprungligt skick.Och du ska betala de extra fraktkostnader som uppkommit och de poster som ska returneras ska vara kvar i sina ursprungliga tillstånd.

Modell Nummer MAX9814ETD+T
Kompatibel Märke/Modell INGEN
Varumärke NoEnName_Null

Liknande produkter