Motorcykel för Motocross 1 1/8" 28mm Styre Fat Bar Handtag Rör För KTM YAMAHA HONDA KAWASAKI SUZUKI Grop Dirt Bike Off-road

Ny produkt

191.96 kr

225.84 kr

-16%

Taggar:

ktm cykel försäljning, 28mm, 390 duke ktm, täcka ktm, styren fett barer, handtaget hem, pro taper, fixie cykel handtag barer, l typ handtaget, guidon 28mm platt

Funktioner:

100% Helt Nya, Aldrig Monterade

Underbara Anodiserad Yta Och Fantastiska Ljus

Lätt Att Installera

Specifikation:

Alternativet Färg: Svart/Guld/Grön/Röd/Orange/Blå/Titan/Silver Som Bilder

Material: 7005-T6 Aluminium

Klämma Område: 1 1/8" (28 mm)

Grepp Område: 22mm

Montering:

Passar Alla Mc-Off Road (Kan Behöva Extra Mount Kit - Du Kan Köpa I Vår Butik)

Paketet Innehåller:

Ett Styre

Instruktion för Installation Ingår INTE

Köp inte Om Du inte Bekräfta att Du Kan Använda Dem är det Bara att Fråga Oss För Detaljerad Ritning för Att Kontrollera Om De Är Passande.

Du Kommer Att Få Objektet Samma Som Bilder.Kanske Lite Skillnad På Färg Som Ljuset Vid Fotografering.

Importtullar, Skatter Och Andra Avgifter Ingår Inte I Priset På Artikeln, Det Innebär Att Rederiet Kommer Att Ta Ut Dessa Avgifter Från Dig Om Du Vill Få Poster

Leverans Tid Som Följande:

Kanske Kommer Det Att Finnas En Viss Fördröjning Som Rederiet Eller Tull, Önskar Du Kontakta Oss Om Förseningar, Men Inte För Att Öppna Disputs Så Det Är Inte Våra Misstag

När Du Väljer Att Skicka Med Express, Ibland Kommer Vi Inte Att Lägga Bud Som Du Har Valt, Eftersom Det Kommer Att Vara Några Problem Med Avslut På Tullen, Och Kanske Leveranstid Är Inte Snabbast.

Vänligen kontakta oss via e-post inom 30 dagar om du behöver en retur.

Returnera varan skall vara i ursprungligt skick, skickade tillbaka varan till den adress vi berätta för dig.

Köpeskillingen återbetalas men fraktkostnad är inte återbetalas om köparen att köpa produkter i misstag ,köpare måste ge tillbaka fraktkostnaden .

Köpare kan begära full återbetalning inkluderar frakt kostnad eller ändra produkter utan kostnad, om vi skrev fel produkter, missade paket av rederiet , dålig kvalitet eller produkter som är trasiga vid leverans(kräver tydliga bilder av produkter och paket).

Alipay är att Föredra.T T ,Västra Union ,Paypal också vara godtagbart.

Som våra goda köparen vill kan du ge oss positiv feedback när du får den höga kvaliteten på våra produkter.Vi har alltid rabatt eller present till andra köper kunder som ger oss positiv feedback.

Vi visade leveranstiden till kunder, så glöm inte att lämna oss negativ feedback om ditt paket anlänt sent, det är beroende på fraktföretaget.

Tveka inte att maila oss om frågor, kommer vi att svara inom 12 timmar.Öppna inte tvist eller lämna negativ feedback lätt , lita på oss och maila oss direkt , alla frågor kan lösas.

Motobike Göra Universal
Varumärke CAKEN

Liknande produkter