Diamond Målning Djur Papegoja Fågel 5d Diy Mosaik Full Square Runt Borra Diamant Strass Daimond Broderier Bilder Salu

Ny produkt

77.42 kr

119.06 kr

-35%

Taggar:

cross stitch papegoja, manhui rachel butik diamants målning, manhui rachel butik diamond målning foto, manuit rachel butik diamond målning, manhui rachel butik diamond målning fairy, daimond målning med square strass, 5d diamond papegoja, diamond mosaik papegoja, diamond papegoja, mahuni rachel butik diamond målning

Om Diamond Målning Steg 1. Öppna lådan och kolla diamond väskor, duk och verktyg 2. Kontrollera harts diamant med DMC färger ordnade i ordning kodning 3. Välj en färg av diamanter och sätta dem i plattan, skaka plattan något 4. Se jämförande tabell på duken för att identifiera varje diamant och motsvarande antalet tryckta på canvas. 5. Doppa pennan huvud med lim så att det kan sticka en diamant; Därefter hålla diamant på duken med motsvarande symbol.Pincett kan även användas i stället för pennan 6. När du är klar, tryck på diamanter ordentligt med en bok för att göra det fast, Sätta diamond målning i en passande ram och dekorera ditt hus eller ge den till andra som en unik gåva. [Tips]:harts diamond oätliga, låt inte barnen leka i syfte att undvika olyckor såsom svälja.

Om Diamond Målning Detaljer

Om Diamond Målning Förpackning 1.Målningen duken, strass och alla verktyg som kommer att vara packad i en låda. 2.Canvas Package: rullade upp för att undvika veck 3.Färgen på rutan är olika.Det beror på storleken på tavlan. 4.Rutan är stark nog för att skydda produkten, men lådan kan få lite skador under transport.Köparen Visa Diamond Komplettera Tjänsten kommer Vi att skicka dig några diamanter som du kan förlora.Den första leveransen är på oss.En försändelse efter det, du kommer att få betala för frakt.Feedback Eftersom dina synpunkter är mycket värdefulla för vår affärsutveckling, vi hjärtligt inbjuder dig att lämna positiv feedback och alla 5 stjärnor till oss om du är nöjd med våra produkter och tjänster.Det tar bara 1 minut.Tack!Om du är nöjd med våra varor och tjänster.VÄNLIGEN lämna oss INTE 1,2,3,4 stjärnor, eftersom de är lika negativ feedback.Om du inte är nöjd med produkten och tjänsten, vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ och neutral feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att tillfredsställa dig.Tack..

Stil Europa
diamond Broderier verktyg Plast Penna, Lim,Plast Tallrik,Pincett
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Broderier Typ 3 5d diamond målning full borra runt
Användning Målningar
Material Akryl
Diamond Antal Färger 20-45
Diamond Mosaik Form Square Diamant med 477 Färger
Diamond Storlek Alla Storlek Försäljning
Form Enda
Typ Av Mönster Djur
Antal Färger Ovan 45
Ram No
mönster fågel
Canvas Förpackningsmetod Rullade Upp
Diamant Typ 1 Full Square Strass
Diamond Kvantitet 15-30% mer kvantitet Daimond
Diamant Form Torget
Yttre Förpackning En Färgad Ruta
Klistra In Området Full
Rhinestone Typ 2 3D 5D DIY

Liknande produkter