Badrum Tillbehör Set 6 Bitar Bambu Rum Som Tandborsthållare Tvålpump Toalettborste Papperskorgen Badrum Grundläggande Uppsättning

Ny produkt

275.89 kr

551.68 kr

-50%

Taggar:

victoria badrum tillbehör, badrum som, bamboo brush, ställ in kvinnor, bambu tandborste hållare hållare, badrum toalett uppsättningar, bambu badrum, bambu för badrum, tillbehör badrum som, kolhållaren makeup

[Bambu papperskorgen]

Den sinnrika konstruktionen gör att det är en höjdpunkt i tabellen hörn vägg/hörn.Skönheten i livet börjar med detaljer, enkel design och minutiös utförande.Ansökan: tabell hörn eller vägg hörn i office hem, restauranger, klubbar, te-hus och andra platser.

[Toalettborste]

Funktion och skönhet samexisterar, kan dekorera toalettborste i badrummet.Borsten handtaget är tillverkat i rostfritt stål, som inte är rostig och tålig.Med självlåsande icke-slip tråd för att förhindra att borsten huvud faller av under användning, hög kvalitet borsta huvudet.

[Lotion flaskan]

Enkel och praktisk flaska lotion, förbättra smak och/eller förbättra rörigt badrum.Dubbla lager galvanisering munstycke, att trycka med en hand, känns smidig.Den har en mjuk känsla, ingen rost, ingen svartmålning, fina utförande och hållbarhet.

[Soap Box]

Bambu trä känner/i minimalistisk design, liten och smidig, passar till en mängd tvål typer.De rundade hörnen är bearbetade runt, så det kommer inte att klippa händer och är lätt att ta.Ultra-tunt och praktiskt, det tar inte upp plats medan det fortfarande är stark och tålig.

[Tandborste Cup]

Mode och elegans samexistera, erfarenhet den uppfriskande känslan av att tvätta morgon och kväll.Partition intervall, icke-slip design, lätt att hålla.I linje med modern praktisk design, med miljövänliga material, använda med tillförsikt.

[Mun cup]

Börjar med utseende/final kvalitet, långsiktiga sällskap, mer hållbara utan rädsla för att falla.Frostat känsla, mer halksäker och bekväm att hålla.Varje kopp mun är noggrant polerade för att göra det smidigt och inte ont i läpparna.

Varumärke gulegula
Material Plast
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer Badrum tillbehör set
Har Lager
Typ Sex-delars Set
Är Smart Enhet No

Liknande produkter