White Fox Väv Väggen Hänger Heminredning Sänggavel Matta Väggen Trasa Tillbehör Till Stranden Handduk

Ny produkt

115.54 kr

Taggar:

väv varg, fabric wall, fox handduk, Månen väv, ögat väv, rådjur väv, bära väv, tecknad tapet, tapestri väggen, söt tapet

Beskrivning: Material: Polyester Storlek: XS-kod 102*150 cm/ S-kod 150*130 CM/ M-kod 200*150 CM/ L kod 150*229cm saneringsmetod: handtvätt maskin tvätt Paket Lista: 1st väv-Funktionen: 1. Mönstret är tydligt och levande.Ljusa färger. 2. Kan användas både inomhus och utomhus, färgstarka, tydliga linjer, multi-funktionella och dekorativa bälte 3. Kan väggmonteras dekoration, kan vara skuggning, kan användas som en matta, är en multifunktionell dekorativa väv 4. Den matta skärmen är en NatureTapestry serie som bidrar till smaken av livet.Anmärkningar: 1.På grund av de olika övervaka och ljus effekt, den faktiska färgen på objektet kan skilja sig något från den färg som visade på bilderna.Tack! 2.Låt 1-3cm att mäta avvikelsen på grund av manuell mätning.

Frakt

1.Frakt kommer att ordnas inom 2-5 dagar efter det att bekräfta betalningen.

2.Alla varor kommer endast att skickas till den leveransadress som du.

3.Vänligen se till att din adress är rätt.

4.Om du inte mottagit paket i normalt tid, vänligen kontakta oss för kontroll.

Meddelande: Semester och helgen är inte inkluderade i den arbetsdagar.Bara för referens.

FAQ Q: jag har fortfarande inte fått mina varor, varför?A: Vänligen ge varor mer lite tid att gå till ditt land från Kina.Eftersom Det finns många skäl till att vi inte kan kontrollera i kurir, när produkterna var att lämna vår lokal.Q: varan jag fått är fel, det var inte mitt köpt.A: Först är Vi ursäktande för det här fallet, vänligen kontakta oss innan du öppnar en tvist, och ge oss en chans att vi kommer att göra vårt bästa för att tjänsten för dig.Q: jag vill anpassade namn.A: Vänligen kontakta oss och berätta mer i detalj om vad du vill ha.Q: jag kan inte fastnar på min vägg, som var dåliga varor.A: Det bör ha en viss skäl orsakar, 1.Dammiga line wall, accidented yta, bump 3D tapeter etc. 2. Felaktig Användning etc.

Återbetalning & Retur

Vi är glada att kunna erbjuda ett utbyte på våra objekt, men du ska vara medveten om felet har skett på köparens vägnar skulle vi ber dig returnera varan & även täcka kostnaderna för den nya varan att läggas ut.

Vänligen kontakta oss innan du returnerar varan & även bifoga dina uppgifter (namn, adress, etc.)

Feedback

Vi värdesätter dina synpunkter på största allvar

Om du inte är helt nöjd med något, vänligen kontakta oss innan du lämnar neutral eller negativ feedback som vi är mer än glada att lösa eventuella problem som du har.Din tillfredsställelse är enormt viktigt för oss, och håller oss motiverade att arbeta hårdare för våra kunder!Lägg till oss till din favorit säljare som vi lägger kontinuerligt till nya produkter.

Stil Vanligt
Typ Av Mönster naturskön
Design Ny stil
mönster White Fox Väv
Matta Försäljning Ett enskilt Paket
Rengöring Typ Handtvätt
Varumärke OhGee
Modell Nummer WC-GT0012P
Formen Rektangel
Material 100% Polyester
Ram No
Technics Woven

Liknande produkter