Real photo Real video Eleganta mermaid bröllop klänning 2020 äktenskap klänning robe de mariee vestidos de novia sereia

Ny produkt

889.27 kr

1 933.20 kr

-55%

Taggar:

säckväv handväska, www.mezzaluna.se bröllop, tin klänningar, klä wed, svart serene hill, afrikanska dashiki maxi dress, kort brudklänning 2021, maroon ballgown klänning, fleurs, bröllop klänning mermaid

På grund av att konkurrensen på marknaden, är det oundvikligt att kvaliteten på klänningar på marknaden är ojämn.Topp klä kvalitet har alltid varit vårt sätt.Vi förnekar low-end produkter.Därför vill vi be om förlåtelse från någon kund som begär billiga men låg kvalitet klä oss som vi inte ge det.Bortsett från att ha kvalitet som vår högsta prioritet, är vårt motto har alltid varit att sätta vår kund i framsidan av vårt resultat.Vi tror att vi kan dra nytta av varandra med gemensam utveckling.Vi utvecklar hela tiden nya klänningar och vi välkomnar alla våra kunder, nya som gamla för att handla i vår butik.

*TIPS:

1.Den verkliga färgen på produkten kan skilja sig något från bilderna som visas på webbplatsen som orsakas av många faktorer, såsom ljusstyrkan på din skärm och ljus, ljusstyrka ,Eller kan variera beroende på belysning på bilder .

2.vi har en professionell bröllop klänning fabriken för att förse dig med hög kvalitet bröllop klänning.Om du vill lära dig våra klä kvalitet, tveka inte att kontakt oss 3.Bilder på produkten inledning är alla riktiga foton. (Detta bröllop klänning är vit ) 4.Bröllop klänningar är alla handgjorda,så det är normalt phenonmenon att ha några pärlor eller paljetter släppa,och det kommer inte att påverka bär. 5. Denna brudklänning behöver bära en underkjol för att nå den fluffiga effekt i bilder eller videor.

OBSERVERA:

Att göra det visar upp en bra form,vi sätter en hård trasa innanför klänningen.

*TIPS:

1.Eftersom bröllop klänning är en speciell kläder, manuell mätning med 2-3 cm fel,

snälla förstå.Tack.

2.Vi har dessa storlekar för dig att välja nu, kan du klicka på "Anpassad Storlek" , om dina mätningar inte stämmer storlekstabell och vill kundanpassad

3.Vänligen strikt följa vår storlekstabell att välja storlek.Välj inte direkt efter dina vanor.

Egen tid 20days
Ärm Längd(cm) Klänning
Tåg Längd Ca 95 CM
Midja Naturliga
Pris Billiga bröllopsklänningar
För Gravida Kvinnor No
Tåg Katedral/ Kungliga Tåg
Klänningar Längd Golv-Längd
Mode Element vintage
Dekoration Blommor
Silhouette Mermaid/Trumpet
Brudklänning Sälj
Ursprung billiga-bröllop-klänningar-kina
Ärm Stil Ordinarie
Halsen O-Neck
Kvalitet Bra Kvalitet
Anpassad Färg Vit Elfenben
Objekttyp Bröllop Klänningar
Inbyggd Bh Ja
Verkliga Bilder Ja
Varumärke poemssongs
Tillbaka Design Lace

Liknande produkter