JIANGLUNLVDS Monitor-LCD-Kabel för ASUS UX430 UX430UA UX430U UX430UQ U430UAR 1422-02P sz

Ny produkt

234.87 kr

Taggar:

täcka zenbook, asus ux430u, zenbook, asus x405u, asus ux430, ux430, fallet zenbook, a1398 tangentbord, E480, bostäder täcka för lenovo ideapad

Specifikation:

Skick: Begagnad

Namn: JIANGLUN LVDS Monitor-LCD-Kabel för ASUS UX430 UX430UA UX430U UX430UQ U430UAR 1422-02P sz

Garanti: 3 månader

Förpackning: Standard Förpackning

Passar Modell:

för ASUS UX430 UX430UA UX430U UX430UQ U430UAR 1422-02P sz

Frakt Sikt:

Mycket Viktigt Meddelande:

Om du inte befinner dig i U. S. A

Beställningar skickas från Kina via www.mezzaluna.se frakt metod Med spårningsnummer.Om du behöver snabb leverans , du kan välja epacked, e-EMS, EMS, DHL eller annat fraktsätt du vill välja.som kommer att spara mer leveranstid för dig, det beror på dig. :)

Det tar vanligtvis 5-15 arbetsdagar levereras men inte garanterat, ibland mycket längre till Brasilien ,Italien,ryssland etc.

Om du är från Ryssland , var god ange det fullständiga namnet, engelska Adress och Postnummer.

Om du är från Brasilien , Vänligen Lämna Skatte-Nummer (MOMS) eller personnummer till oss.

Och Observera att skatt inte kommer att ingå i priset !

Så om du snabbt behöver denna artikel , rekommenderar vi att du väljer expressfrakt för DHL express

Det kommer att spara mycket mer tid för dig.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Om du befinner dig i U. S. A

Beställningar kommer att skickas via www.mezzaluna.se frakt ,e-packad eller e-express.Det tar oftast 7-15 arbetsdagar.Om du behöver snabb leverans , du kan välja EMS, DHL eller annat fraktsätt du vill välja.som kommer att spara mer leveranstid för dig, det beror på dig. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Om du vill ha snabbare leverans , pls välja expressfrakt .

Om du vill ha annan frakt sätt eller har några frågor om frakt, pls för mer information, vi kommer gärna vara till hjälp.

Garantin Gäller:

1. Tillfredsställelse garanteras.Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du lämna tillbaka den för en återbetalning eller byta ut det mot ett nytt.Vi kräver bara att du kontaktar oss inom 14 dagar efter att du fått din vara och återlämna den i samma skick som den mottogs.

2. Returer accepteras inte om du råkar köpa fel av misstag.Så, vänligen betala nära uppmärksamhet till vår bild och om möjligt jämföra det med din ursprungliga delen innan du köper.

3. För alla returer skall köparen är ansvarig för att betala kostnaden för postens returfrakt.

Om Feedback:

När du tar emot din vara, vi skulle uppskatta ditt stöd genom att lämna oss ett 5-stjärnigt positiv feedback.Om du inte är nöjd och väljer att lämna en negativ feedback, vänligen kontakta oss före du lämnar feedback och att ge oss möjlighet att lösa frågan.Att helt enkelt lämna en negativ feedback inte löser problemet.

Om du har en fråga eller ett problem med vår produkt eller tjänst, du är alltid välkommen att kontakta oss när som helst och vi kommer att förse dig med ett vänligt svar inom 24 timmar.

Produkt Sourcing:

Vi är en global leverantör av bärbara reservdelar och tillbehör, om du letar efter produkter eller delar som inte finns i vår butik, vänligen låt oss veta vad du söker och hur många och vi kan förse dig med varuförsörjning.

Om du behöver mer kvantitet än vad vi erbjuds i vår butik eller är intresserad av att köpa i bulk, kontakta oss så kan vi säkert möta dina krav .

Typ Strömkabel
Paket Ja
Modell Nummer för ASUS UX430 UX430UA UX430U UX430UQ U430UAR 1422-02P sz
Varumärke abdo
Produkter Status Lager

Liknande produkter