NYA 2020-Lii-70A LiitoKala 3.2 V 32700 6500 7000 mah mAh batteri LiFePO4 35A 55A Hög Ström Max Kontinuerlig Urladdning Batteri

Ny produkt

44.08 kr

80.13 kr

-45%

Taggar:

22ah, grunder lifepo4 280ah, lifepo4, lto styrelsen, bandet lifepo4 32700, 32700 batteri, 100ah lifepo4, lifepo4 bil 100ah batteri, aiqos batteri, lifepo4 12v 200ah

LiitoKala Varumärke, 32700, li-batteri, litium-jon-och 3.2 mAh till 7000 6500 v mah-lifepo4 av egen tillverkning 7ah 6.5 ah, mobilen mer-32650, gör det själv-pack, med 12,8 v 6ah electric power tool + fri Frakt

Högre energiinnehåll och lägre vikt.Utmärkt livslängd, låg inre resistans, Universal modell multi-användning, energibesparing och miljöskydd.

Kvaliteten på fabriken, det är tålig och säker. Den är lämplig för alla typer av små elektriska trehjuling batteri, batteri spruta, -, sol-gatubelysning, sol trädgård ljus, lagring, solceller, en stark ficklampa ficklampa ljus, reservkraft, etc.

Shenzhen XinShengLi Co. Ltd Batteri Specifikationen

Modell:

Lii-32700A

Batteri typ:

Lifepo4

Nominell Kapacitet:

7Ah, 6.5 Ah, du är välkommen att testa det.

Spänning-Betyg:

3,7 v

Storleken på batteriet:

32x70mm

Vikt batteri:

Om 145g

Inre motstånd:

Mindre än 8 mw

Livscykel:

Mer än 2000 gånger, DÖD vid 80%

En kombination av dem:

Det kan vara antingen en 13 10 8 3 4S s s s s s s s s s s s s etc.

Det är för spänning i det uttag av ingång

3.65 v/cell

Den aktuella Lasten till ingången

3A

Urladdningsström kontinuerlig

30A

Max Urladdningsström

6C

Ansvarsfrihet cut-off Spänning

2.50 v/cell

Laddningstemperatur:

0 ~ 45 grader

Ansvarsfrihet temperatur:

-20 ~ 60 grader

Temperatur vid förvaring:

-20 ~ 45 grader

Allmänt Program:

Elektriska fordon, Elektrisk Cykel, elektrisk cykel, golf vagn, vagn, rullstol, Medicinska instrument, kraftförsörjning, Solpaneler, solenergi, energilagring, elektriska verktyg, elverktyg, apparater, instrument, LED-belysning, leksak, RC, inverter, hushållsmaskiner och utrustning är nya, etc.

Kvaliteten på fabriken, det är tålig och säker. Den är lämplig för alla typer Av små elektriska trehjuling batteri, batteri spruta, -, sol-gatubelysning, sol trädgård ljus, lagring, solceller, en stark ficklampa ficklampa ljus, reservkraft, etc.

90% av den totala energi av litium-järn-fosfat är koncentrerad till ett litet område, för att göra det 3-3.2 v, och egenskaperna av ansvarsfrihet är mycket stabil.

Spänningen är stabil, vida överlägsen den polymer ternära batterier och blybatterier.

Litium-järn-fosfat helt och hållet löser problemet med cobaltato litium och litium-manganato en fara för säkerhet och trygghet.Cobaltato litium och litium-manganato kommer att orsaka en explosion i den kraftiga kollisionen, vilket kan utgöra ett hot mot säkerheten och tryggheten för konsumenternas liv, så länge batteri av litium-järn-fosfat är absolut ett säkerhetstest inte explodera även i den värsta trafiken.

Observera:

De köpare som köper detta batteri, måste hålla med om att Du är bekant med säker användning av litium batteri Kunskap.Om du inte vet hur man använder, avkastning av någon anledning, köparen är ansvarig för fraktkostnaderna för returen.Om du inte kan komma till rätta med det.Ta inte det här för!Tack!!!

Observera:

Vi har litium, lifepo4 batterier, acceptera anpassade batteri pack, kan vi inte uppdatera alla poster här.Om du vill ha någon av de andra, ta det lätt att komma i kontakt med mig och berätta för mig om dina krav (kapacitet/spänning/storlek /urladdningsström), tack.

======================================================================

Innan du tar ordning:

Läs noga igenom hela beskrivningen innan du tar beställningar, batteriet är lämplig för dem som älskar att DIY på erfarenheter av människor som inte är bekant med elektroniska, vänligen gå till vår butik för att köpa den färdiga produkten.

De köpare som köper detta batteri, måste hålla med om att du är bekant med säker användning av litium batteri kunskap.

Observera:

DIY-batteriet måste få cellerna balanserad innan montering.Senare, om det inte händer jag vet inte hur man monterade eller osymmetrisk montering godkänns inte bidraget.Tänk innan du tar beställningar, lägga beställning innebär att du har samtyckt till det.Tack för ditt samarbete!

DIY monterat batteri obs:

Proffs kommer att upptäckas av spänning/resistans/utseende och andra frågor före varje leverans, vi kan bara se till att den enda batteri är bra, när ankomsten kan du testa celler inom 2-3 dagar efter att det betyder att batterier har inga problem, inte ger avkastning eller återbetalning.

Om du stöter på några problem, kan du komma i kontakt med oss för ett utbyte eller återbetalning.Batteriet kan bara vara oanvända (elektroden intakt, ingen svetsning, inget slitage för att se bra ut) för att ge avkastning.Varje beteende av en avkastning som köpare måste ansvara för fraktkostnaden.

I dessa situationer inte ger avkastning eller återbetalning:

1: efter montering eller montering hända något problem, såsom täckplattan är ansluten till fast fel och brände leda till skador på batteriet, laddaren fel, fel montering eller montering som säger, etc.

Nominell Kapacitet 6800-7000
Typ lifepo4
Modell Nummer 3.2 V 32700 7000mah
Byte Av Batteri No
Ställ In Typ Endast Batterierna
Certifiering CE
Batteri Antal 1-12
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke liitokala
Storlek 32700

Liknande produkter