Spelkonsol förvaringsväska För PS5 axelväska Värd Bära Väskor Fall Resor Ryggsäck För Bärbar PlayStation5 Tillbehör

Ny produkt

97.02 kr

215.63 kr

-56%

Taggar:

dji mavaic air 2 hårda fall, täcka ps5, spel och rök ps4, laddare choetech, PS5, playstation 4 pro usb-port, ryggsäck för bärbar dator, NINTENDO STÄNG, divoom högtalare, väska ps5

Funktioner:

1. Perfekt Design: Den viktigaste väska för Ps5 resväskan är tillverkad av slitstark, hög kvalitet, miljö nylon tyg, som kan fixera och skydda för Playstation5 systemet för dig.Den främre fickan kan hålla 2 för Ps5 trådlösa styrenheter, den mellersta höger ficka är för Playstation5 kamera, för Ps5-headset, nätkabel, Hdmi-och USB-kablar, för Ps5-spel, och den högra fickan är för 450 ml vatten koppar.

2. Tålig och Vattentät Utseende: för Ps5 väskan är tillverkad av vattentät nylon tyg, som är miljö-och tålig.Det är dessutom inte påverkas av extrema väderhändelser som slipmedel skador och snö ackumulering, och är motståndskraftig mot damm och vattendroppar.

3. Justerbar axelrem: handtaget är insvept i hög kvalitet, mjukt läder, som har en utmärkt känsla.Även om du reser långa sträckor, vikten kan bara ge bra komfort.Justerbara axelremmar (från 28 tum till 55 tum) har ökat kuddar, vilket gör det lättare att hänga på axlarna.Du kan ta din favorit spel konsol med dig och njuta av den lycka det innebär för dig.

4. Lätt Design: Denna handväska är speciellt utformad för Ps5 det kan användas för resor, affärsresor och fester utan någon börda!

5. Större Kapacitet: Detta PS5 travel bag är större än vanliga handväskor, med en total storlek av ca 46*29*12 cm/18.11*11.42*4.72 tum, lämpar sig för PS5 ultra-tunn förvaringspåsar.

Specifikationer:

Material: nylon

Funktion: anti-scratch, stötsäker, semi-vattentät och dammtät

Färg: svart

Gäller för: för PS5

Packlista:

Förvaringsväska*1

Observera:

1. På grund av problem med ljuseffekter och fotografera vinklar, det kommer att finnas en viss tolerans i produkten, vänligen förstå.

2. På grund av manuell mätning, produkten har en viss storlek tolerans.

Kompatibel Märke/Modell Sony
Kompatibel Modell För PS5-konsolen
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer Storge Väska
Varumärke CHOETECH

Liknande produkter